keičiasi šilkografija linewidth į Protel DXP

B

bongo4010

Guest
Kaip aš galiu žiūrėti, kas tikrasis linewidth mano šilkografija spausdinti ir kaip aš galiu pakeisti pasaulyje linewidth, jei PCB gamykloje nustatomas mažiausias linewidth? Neradau nieko apie šį Protel DXP padėti.

Dukart spustelėkite eilutę PCB Iki lange bus pop, spustelėkite vertės teisė Plotis ir įveskite naują reikšmę. Neatrodo kaip įvesties langelio, tačiau galite pakeisti vertę. Dėl pasaulio, dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite objektą, naudokite Ieškoti panašių daiktų, kad Layer viršų perdangos = Tas pats ir spustelėkite Taikyti, objektai dabar yra pažymėtas, spustelėkite Gerai ir jums bus nei matyti iš Plotis eilutę arba jei vertės linijos yra įvairių dydžių , spustelėkite ant šios ir įveskite reikšmę, kurią norite keisti visos linijos plotis, spauskite klavišą "Tab taikyti pakeitimus. Pasaulinis redagavimo DXP yra absoliutus blogiausias esu matęs per visą savo karjerą. : F

nepavyko! ačiū už užuominą. Deja, man nepavyko padaryti. dukart paspaudę komponentas PCB atsidaro langas, kuris leidžia man įveskite plotis ir aukštis. keičiasi plotis -> linewidth iš žymuo pokyčiai keičiant aukštis -> Character aukštis nuo žymuo pokyčių, bet radau jokiu būdu taip pat pakeisti linewidth simbolis, spausdinti pcb. ty keičiant vertės plotis rezistorius, tik pasikeitimai linewith iš žymuo "R3", bet ne rezistorius simbolis, kuris taip pat spausdinamas ant PCB. su rasti panašių daiktų, man pavyko gauti tik šilkografija sluoksnis rodomas, tačiau negalėjo daryti jokių pakeitimų parinkti komponentai. Ką manote aš darau blogai? thanx! bongo4010 BTW: aš naudoju DXP 2004

Šilkografija kontūras, kuris pasirodo su pėdsakas yra dalis bibliotekos dalis. Yra tik du būdai, kaip pakeisti linijos plotį, kuris yra bibliotekoje komponentas. Pirmasis metodas yra labai rizikinga - galite naudoti "Ieškoti panašių daiktų" ir atrakinti visus panašius pėdsaką primityvai. Tada galite "Ieškoti panašių daiktų" vėl šilkografija linijos ir pakeiskite plotį "Inspektorius" skydelyje. Šis metodas yra rizikingas, nes galite netyčia pakeisti kitas savybes pėdsaką ant lentos. Antrasis būdas yra mažiau rizikingas. Eiti į šaltinio biblioteką, ir redaguoti komponentą šilkografija jūsų norus. Tada atnaujinkite PCB nuo pasikeitė biblioteką komponentas.

house_cat Manau DXP palaiko skriptus objekto pasirinkimą, taip pat? Nesate tikri atrankos medis / tvarka, tačiau jei jis plečia visos dalys laisvai Pirmykštė tada naudoja išraiška / užklausos Layer = topoverlay IR linijos plotis <xxx su sxxx dydis, kaip apibrėžta jo Fab, kad turėtų būti OK, kaip galutinis žingsnis . Tik pavojinga yra tai, kad iš bibliotekos atnaujinimas bus įsukite jį vėl. Ar gali tai padaryti Camtastic kaip viskas yra iš esmės laisvas Pirmykštė bent Gerber lygiu. Žinau, kad galiu tai padaryti CAM350 todėl tikiuosi Cmatastic galite tai padaryti taip pat. Kaip paskutinė išeitis, Fab gali tai padaryti įrankių etape save, savo tik kelis paspaudimus išspręsti šią Gerber po importo. : F

manau DXP palaiko skriptus objekto pasirinkimą, taip pat?
Jūs esate teisinga ledinis, tačiau tai, kad jis nesupranta komponentų struktūra verčia mane manyti, kad scenarijus atlikti kaita yra tikriausiai už savo dabartinį lygį, gebėjimą su programine įranga. Daviau du labiausiai paprasta būdų, kaip daryti tai, ką jis nori daryti. Darbo su atrakinta komponentas primityvai ir nepatyręs operatorius pavojus yra lengvumas, su kuria galite netyčia perkelti ar keisti dalykų, išskyrus jūsų numatytą tikslą.

Sveiki, jei norite pakeisti linijų dimensiją galite padaryti paspaudę klavišą TAB, tai tiesiog, o ji pėdsakų linijas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back