E
enrico
Guest
Hi all,, Kiekvieną kartą, kai bandau sklypas triukšmo standartas S-parametrų failus tarp gaunu įspėjimo pranešimą Microwave Office (arba panašiai kaip Genesys) stiprintuvai ir filtrai, sakydamas, kad, pavyzdžiui, filtrus, nėra kaskados, naudojant skaičius nuo yra triukšmo parametrus, todėl prietaisas bus traktuojamas kaip tyliuoju. Kadangi filtrai prietaisai yra pasyvūs, todėl triukšmo rodiklis, tai yra savo įterpties nuostoliai aš negaliu suprasti, kaip į kontūras šią problemą. Tarkime, aš turiu du amplfiers su jų visiškai ir atitinkamai s parametrams failus, kuriuose yra triukšmo duomenis ir tarp filtro kaskada. Filtras taip pat yra modeliuojama naudojant savo atitinkamus S-parametras failą, bet ne yra duomenų. Nuo triukšmo rodiklis nuo filtro įsakė savo įterpties nuostoliai, kaip šios problemos galėtų būti išspręstos? (Tuo atveju, jei aš noriu sklypas triukšmo rodiklis visoje grandinėje, įskaitant filtrą). Ji turi būti būdas, kaip pasakyti, simuliatorius, pvz Microwave Office, nes S21 (S12) sklypas atstovauja savo triukšmas skaičius. Bet kokias idėjas yra labai laukiami!