Kas yra varactor naudojimą?

W

waxtomato

Guest
Aš žinau, ji gali būti naudojama kaip kondensatoriaus apsaugos žiedais. Kas yra adavantage? Didesnės talpos? Ar ji turi kitus naudojimo?

Hmm .. ką jūs apibūdintumėte atrodo labai skiriasi nuo mano supratimo. varactor yra kintami transformatorius. didelis ponas ant varactor tiesiog rinkiniai vijų santykis. I've used varactor kartų patinka pora. Mr.Cool

Varactor diodai taip pat sužinoti kaip varicaps. Ar naudojama daug Programavimo dažnio generatoriai taip pat sužinoti kaip Hunai ir kiti daugiau rafinuotoms su PLLs. Paprastas grandinės oscilator su tranzistoriumi ir kai kurių rūšių apie programuojami iš įtampos šaltinio. O jūs turite programuojami oscilator. Elegantiškas ir važiuoti tiesiai į priekį būdas sąsaja skaitmeninės elektronikos su comunications cicuitry. Be to moduliavimo schemos taip pat Imanomi kaip FM ir skaitmeninis labai paprasta! Į sveikatą

varactor yra kintami transformatorius. didelis ponas ant varactor tiesiog rinkiniai vijų santykis. I've used varactor kartų patinka pora.
Ne, tu galvoji apie variac.

Mr.Cool
Hmm .. ką jūs apibūdintumėte atrodo labai skiriasi nuo mano supratimo. varactor yra kintami transformatorius. didelis ponas ant varactor tiesiog rinkiniai vijų santykis. I've used varactor kartų patinka pora.
Varactor nėra kintamojo transformatorius (autotransformatoriaus), tai kintamojo kondensatoriaus diodas, kad skiriasi su taikoma įstrižinės įtampos per jį. Naudojama senas FM imtuvas Radijo transliavimo, nebėra naudojamas šiandien. waxtomato
Aš žinau, ji gali būti naudojama kaip kondensatoriaus apsaugos žiedais. Kas yra adavantage? Didesnės talpos? Ar ji turi kitus naudojimo?
Varactor diodas siūlo DC izoliaciją. Ne didesnės talpos, tačiau kintamosios talpos (ne visiškai linijinis). Ne praktiškai naudojamos apsaugos žiedais. Iš tiesų apsauga žiedai naudoja proceso technologijos variantus, ne grandinės ir prietaiso technika šiandien. Galbūt vyresni dienų, kai technologija yra ne tiek išplėstas. Be klasikinio Hunai, varactor diodas naudojamas bauda kontrolės rezonansinį dažnį. Doktorantūros magistrantūros DIK Imperial Beng (Hon) Manchester

Vienas iš vieno varactor ypatumų yra tai, kad jei jo extrems įtampa padidėja tada varactor varža mažesnė ir viceversa. Šį rodiklį naudoti leidžia užtikrinti nuolatinę srovę, cirkuliuoja atsparumas pasirengusi kartu su varicarp. Be thelephone's sistemų, naudojamų atlikti vieną telefono suvienodinimo su nepriklausomybės atstumas iki centrinės (currrent dėl mikroorganizmų yra pastovus ir nereikia pažymėti diference į garso's intensyvumas Plėtros asmuo, kuris yra toli jums ir kitiems kad yra šalia)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back