Kas yra teisingas būdas modeliuoti įvesties kompensuoti įtampos

C

calculus_cuthbert

Guest
Sveiki visi, Turiu termino įvykdyti ir man tikrai reikia šiek tiek padėti. Kas yra teisingas būdas modeliuoti įvesties kompensuoti įtampos. Aš nurodytos dvi knygas: Pirmosios metodas sako: žemės vartant terminalo ir padaryti nuolatinės srovės nurašymas dėl ne apversdami terminalo ir patikrinti DC perdavimo charakteristikos. Kur DC perdavimas kreivė kerta nurašymas yra kompensuoti įtampos. Dabar tai kompensuoti įtampos kartus atvirojo kontūro pelnas arba įvesties nurodyta kompensuoti įtampos?? Antrasis būdas: Prisijungimas į vienybę įgyti konfigūracija Opamp ir padaryti DC nurašymas į noninverting terminalą. Tarp įvesties nurašymas ir išėjimo kreivė skirtumas yra įvesties kompensuoti įtampos. Dabar aš bandžiau abu metodus ir gaunu du skirtingus atsakymus: pirma metodas aš 7.11mV ir su antruoju metodu gavau 600uV Prašome padėti man iš .. kuris atsakymas yra teisingas ir kodėl atsakymai skirtingi .. Thanks a lot!

Aš esu nerimą truputį. Mes turime 2 tipo kompensuoti. 1. Sisteminis kompensuoti 2. Statistiniai kompensuoti. Jei kuriate grandinė gana gerai, jūs neturite sistemingai kompensuoti. O apie antrą kompensuoti turite Monte-Carlo modeliavimas norėdami pamatyti antrojo tipo kompensuoti, kuri manau jums intereseted į antrą. Taigi, pirmiausia pasakykite man, ką jūs tikrai priemonę?

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Pranešimas Parašytas at 01:29 ---------- Ankstesnė žinutė buvo 01:26 ----------</span></span>
Jei Jus domina sistemingai kompensuoti, tuomet abi puses yra teisingi. Tačiau būkite atsargūs apie teisingą poslinkis iš įvesties prievadų per šiuos modeliavimas.

Labas Milad-D Ačiū už atsakymą. Dabar aš matavimo sistemingai kompensuoti. Kaip pasakyti abi puses yra teisingi. Mano atsakymai nesutampa viršų. Su Pirmasis metodas man reikia padalinti iš atvirojo kontūro pelnas? Net darant, kad mano atsakymai nesutampa .. Ir aš nesu tikras, kurį metodą naudoti ..

Vout = (vin + voff_in), jei pirmasis metodas, skirtas vin =- voff_in per metus gauti Vout = 0 arba vin = 0 gausite Vout = avoff_in. Per antrąjį metodą Vout = (/ (+1)) vin_off. Jei yra didelis tada Vout = vin_off

Taigi pagal Jūsų žinutė: Su savo pirmąjį metodą aš 7.11mV ir mano naudai yra 1590 taigi mano įvesties nurodyta kompensuoti bus (7.11m/1590) = 4.46uV Tačiau tai neatitinka 600uV gaunu antrą metodą. Tai kodėl aš supainioti. Maniau, kad su pirmuoju metodu gauname išėjimo kompensuoti įtampos ty Vout = avin_off ir su antruoju metodu gauname Vout = vin_off.

Sisteminė paklaida turi būti labai maža, nes ji yra jūsų pirmoji simuliacija, o antrasis modeliavimas suteikia jums labai didelis indėlis nurodyta kompensuoti įtampos. Todėl tai reiškia, kad, kai jūs įtraukėte savo stiprintuvas vienybę įgyti atsiliepimus, kas nors negerai. Kokio tipo amplifer turite? Teleskopinis arba sulankstyti cascode. Jūs turite būti atsargūs, apie įvesties bendras režimas diapazone įtampa ir galia bendro režimo įtampa. Jie turėtų būti suderinami. Jūs galite įdėti vieną iš įvesties tranzistoriai į triodas. Prašome patikrinti jūsų amplifer dc punktuose.

Aš iš tikrųjų imituoja įvesties kompensuoti įtampos lyginamąjį koeficientą. Ar manote, kad turėčiau naudoti pirmąjį metodą komparatoriai nes komparatoriai nesate prisijungę vienybę įgyti konfigūraciją? Thanks a lot!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back