Kas yra stačiakampės bangos signalo naudoti ne RTC?

V

vamanan

Guest
Sveiki, kas nors pasakyti man, kas yra programuojamą kvadratinių bangų, RTC SSD (DS1337 ir daug) taikymą. Aš tikrai nežinau, kaip naudoti. Jis gali būti kvailas klausimus daug. Bet prašau paaiškinti man. Pagarbiai, Vamanan.

Labas Vamanan, Ši produkcija gali būti naudojama viską, ką reikia 1Hz impulso už. Aš naudoju jį sukelti LED flash dėl signalizacijos ir ji taip pat syncronizes su mirksi sonalert pyptelėjimą. Jūs galite naudoti ją su pašarų sąnaudų dėl mikro ir suskaičiuoti, kiek sekundžių praėjo. Jis taip pat galėtų būti naudojamas vairuoti LED, kad paprasčiausiai rodo laikrodis lustas yra faktiškai dirba. Atminkite, kad jei jūs pakeisite 3. Bitų kontrolinės registre "1", ši produkcija galėtų būti naudojama kaip 2. Aliarmo išėjimo. Siekiant pasinaudoti šia galia, jums reikės naudoti pullup rezistorius, nes ji yra atvira nutekėjimo produkcija. Jei dar neturite vieną, jums reikia atsisiųsti vadovą apie tai labai mažai mikroschema. Tai labai svarbu, kad jūs naudojate tinkamo tipo kristalų su 6pF apkrova kitaip jūsų laikrodis laikas nebus labai tikslūs per tam tikrą laikotarpį. Norėčiau galėtų rasti vartotojo sąsaja nors. Programa aš naudoju, jums reikia nustatyti laiką, po kelių minučių iš anksto, programos PIC, tada pradėkite laikrodis. Turiu "nustatyti laikrodį" Jumper mano lentos kai aš pirmą kartą pradėti jį nuimkite megztinis ir tegul moneta baterija teikia galios atsarginės atveju Uždariau pagrindinės plokštės maitinimą. Aš gali būti tiesiog susėsti ir darbą už jį sąsaja. Hope this helps you out! BobK

Labas Vamanan. "[Color = red] [size = 6] naudojimas squre atsisveikinti RTC [/size] [/color]". Visi RTC gali generuoti stačiakampės bangos signalo skirtingose frequency.With šioje aikštėje bangos galime apšviestas LCD ekranas gale šviesos (pavyzdžiui, PWM). Mano energijos skaitiklis taikymo turiu skaityti ADC'sdata kiekvienas minitue ji turėtų būti labai precious.In tai aš naudojamos šios Squarewave signalas yra suteikti vieną sekundę išorės interrupt.I manote, kad tai būtų naudinga jums?!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back