Kas yra replika šališkumo ir kaip vėlavimo ląstelių?

M

mouzid

Guest
Sveiki prisijungę, gali kas nors paaiškinti, kaip veikia elektra vėlavimo ląstelių. (Shematic 2 pav) Ar kas nors pasakykite man, kas yra replica šališkumo (Shematic 1 pav). Koks jo vaidmuo ir ką ji daro? Ačiū.

Sveiki, aš investiguating šių grandinės. Žinau, kad vėlavimas yra naudojamas ląstelių VCO dizaino ir replika Charge Pump dizainas.

Šios ląstelės yra naudojamos didelės spartos skaitmeninio dizaino

Gali kas nors padėti? Man reikia informacijos apie.

Hmmm ... vienas kairėje atrodo aktyvus cascode ir dešinėje atrodo kaip su aktyvia apkrovos Opamp ... kodėl tai vadinama vėlavimo ląstelių?? Ar gali kas nors paaiškinti, kad aiškiai??

Diferencialinė poros įvestis ("Vin +" - "Vin-") arba ECL logika arba tam tikros formos loginis signalas, įvesties turėtų būti pakankamai didelis, kad pereiti Diferencialinė poros. Manau, kad skirtumas pora uodegos srovė (Mdiffbias) du kartus MP1 MP2 srovė. (Remiantis schema, tai atrodo, kad yra keletas klaidų, Mdiffbias ID srovė kaip MP1 MP2, mouzid prašome patikrinti šį). Darant prielaidą, kad identifikatorius, srovė MP1 I ir kondensatoriai, atrodo Vout ir Vout + mazgai, yra lygus CD MP1 + CD skirtumo + cload į kitą etapą. Vėlavimas yra kontroliuojama srovė I, kaip išėjimo įtampa sūpynės priklauso srovė reikia imti talpa Vout arba vVout + mazgai. Kontroliuoti išvesties mazgas talpos Dabartinės mokesčio suma, Vcont įtampos kontrolė šališkumo srovė. Taigi vėlavimas gali būti kontroliuojamas Vcont įtampos. Padidinti Vcont įtampos sutrumpinti delsimo, panašiai sumažinti Vcont įtampa didės vėlavimo.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back