Kas yra parazitinės gavybos ir kaip jis atliekamas?

"Parazitinių gavybos" reiškia: po maketą piešimo visiškai gauti RC ir pridėti RC parazitinės imituoti grandinės vėl pamatyti savo "veiklos, taip pat susitikti su savo spec. aš teisus? Ačiū. Baggio

Taip geriausias programinės įrangos parazitinių gavybos globėjo kalibro XRC

Gerai, aš sukūrėme VCO ir schematinis modeliavimas gali būti paleisti už 4GHz, tai galiu konvertuoti į išdėstymo schema ir parazitinės gavybos, imituojamas vėl, bet jos gali būti paleisti tik iki 3.5GHz (nes išgauti RC). Ar turite pastabų ar pasiūlymų, siekiant išspręsti problemą? Ar man reikia sumažinti RC ryšį ar geriau man keisti tranzistorius plotis išdėstymas ar abu? Arghhhh. Tai varginantis pakeitė išdėstymą, nes aš pasirinktinį maketą: cry:

Dauguma analoginis maketai ranka ... : D dont worry .. jos visai normalus, kai jums nustatyti po imitacija po maketo dizainas ir tada galų gale pakeisti išdėstymą.

Ištrauka parazitinės RC RC / CC parametrai, prižiūri kalibruoja integruota į Cadence aplinkoje yra viena iš populiariausių KDR / lpe / PEX priemonė.

Paprastai išdėstymo linijos induktyvumas yra ne įtraukti į parazitinių gavybos .... todėl ekstrahavimo nėra 100% tiksli .... jokių pastabų?

Ji KN padaryti ugnies ir ledo gavybos įrankis, kuris yra SOC susidurti bet coments?

Synopsys Star RCXT taip pat plačiai naudojami pramonėje kaip iš juostos įrankis.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back