Kas yra intuityvus knyga funkcinės analizės?

B

berniukas

Guest
Kas yra intuityvi knyga funkcinės analizės pavyzdžių daug?Man sunku suprasti, ką jie bando daryti šioje temoje.

Man patinka knygos iš Dover Publications - daug knygynuose vykdyti juos, ir jie yra (santykinai) labai pigus.Gal mano vienas iš jų.

http://search.store.yahoo.com/cgi-bin/nsearch?follow-pro=1&vwcatalog=doverpublications&catalog=doverpublications&query=functional% 20analysis

Aš savo vieną iš šių, bet siūlau peržiūrėti juos savo poreikiams.

Academic.Press.M.Reed. (1980). Methods.of.Mathematical.Physics.Vol1.Functional.Analysis.2Ed
Academic.Press.M.Reed. (1975). Methods.of.Mathematical.Physics.Vol2.Fourier.Analysis.Self.Adjointness
Academic.Press.M.Reed. (1978). Methods.of.Mathematical.Physics.Vol4.Analysis.of.Operators

Oi, gerai ", funkcinės analizės" vargu ar gali būti paprastesnis tema, bet kalbama apie topologiczna (normed) patalpose ir operatoriai apibrėžta jų.Gali būti keletas paprastų pavyzdžių, tačiau, kurie galėtų barsto Jums šviesos, kai vaikščioti tamsoje.Yra kelios pagrindinės teorijos ir funkcinės analizės ir kokybė, mano nuomone, knygos yra daugiau ar mažiau lemia jei knygas yra naudinga Jums, kad suprasti šių teorijų.Šios teorijos yra "Hahn - Banacha", "Open - Mapping Theorem" ir "Closed - Graph Theroem".

Čia rasite knygų poros:

Funkcinės analizės, kurią Kosaku Yosida.Ši knyga yra matematikos studentams mėgstamiausia.Jis turi keletą skyriuose pasakoja apie paskirstymo apibrėžiama kaip tęstinis linijinė funkcinė per sklandžiai funkcijų erdvėje.

Funkcinės analizės, Walter Rudin.Ši knyga yra plačiai naudojama tiek matematikos studentams ir kitų specialybių studentams.Ji pratimų pavyzdžiai ir partijos.

Aš tikiu aš pamačiau elektroninės versijos yra paplitęs visame.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back