kas yra Hercules Bundle (KDR / LVS / ERC / MW)

T

tybhsl

Guest
Aš neturiu, kas yra Hercules Bundle (KDR / LVS / ERC / MW) idear bet tai eda įrankis, naudojamas fizinio patikrinimo. Kas gali man pasakyti daugiau informacijos apie tai? Ir kas yra KDR / LVS / ERC / MW? Ačiū!

"Hercules" yra signoff įrankis .. kažkas labai galingas įrankis .. i bandyti gauti kai kuriuos dokumentus kartu .. h ** p :/ / www.hhnec.com/web-e/foundry/ref1_1.htm tuo aukščiau esančią nuorodą WÜD tikrai padės išvaizdą. su linkėjimais,

KDR: Dizainas taisyklė Registracijos pavyzdys W / L patikrinimas ir atstumas Plėtros metalo ir tt LVS: Logic patikrinti Scheminis EMTT: Elektros taisyklė patikrinimas

Tada ką tai reiškia MW? Thank you! [Size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 5 valandų 14 minučių: [/color] [/size] [quote = arunragavan] Hercules signoff įrankis .. kažkas labai galingas įrankis .. i bandyti gauti kai kuriuos dokumentus kartu .. h ** p :/ / www.hhnec.com/web-e/foundry/ref1_1.htm tuo aukščiau esančią nuorodą WÜD tikrai padės išvaizdą. su linkėjimais, [/quote] Taip, tai yra labai naudinga man! Thanks a lot! Kas man gali pasakyti šiek tiek daugiau knygų ar dokumentus apie Hercules Bundle? Thank you very much!

gal "milkyway". [Size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 3 minučių: [/color] [/size] duomenų bazė.

Kurie lapeliai ar dokumentus Hercules Bundle (KDR / LVS / ERC / MW)? Man jų reikia labai. Kas gali man padėti. Aš jų ieškoti internete veltui ir aš tikiuosi, jūs galite padėti man! Thanks a lot!

Kur galiu rasti dokumentus apie ją? Ir kas EMTT? Koks tarp ERC ir KDR skirtumas? Ačiū!

Turiu tik trumpą vaizdą .... KDR yra taisyklę projektavimo patikrinimas, o EMTT yra elektroninis taisyklė patikrinimas. EMTT patikrinti IR lašas, antenos, EM (elektroninis migracija) poveikio savo lustą, kuris nebus tikrinamas tradicinės KDR procesą.

Aš taip pat turiu tą pačią problemą, Thanks a lot, jei kas nors gali pateikti tam tikrus dokumentus!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back