Kas yra header files įterptųjų C Programming

B

bbgil

Guest
Labas.I'm mokymosi įterptųjų C, ir aš atėjau per šį header files viena Pavyzdžiui projektas MikroC, Display1_utils.h.Aš stengiuosi nenaudoti, bet aš ne darbo.Koks tikslas header files?sprawdzasz antraštės ir ji tik turi vieną eilutę.Jokio paaiškinimo čia yra vertinama.thnx in advance.

labas,

mažai explenation:

http://en.wikipedia.org/wiki/Header_file

Trumpai tariant, ehader failas yra labai naudinga, kad modulinė plėtra, kai paraiška yra padalintas į daug išeities kodus moduliai

linkėjimai,

Taip lengviau valdyti kodą, jei padalinti programą į failus.Jis taip pat skatina pakartotinai kodas.Pavyzdžiui, galite įrašyti failą, tik susijęs su PWM funkcijų, viena, kad tiesiog kalbama / D funkcijų, viena tik su laikmačio funkcijas ir pan failo pavadinimu atskleidžia tik funkcija prototipus, kurie yra vadinami iš pagrindinė tema, todėl Linker gali juos rasti.
Deklaruojančiojo funkcija static file limitų taikymo sritį, kad byla.
Atsižvelgiant jį toliau, į bylą kodas gali būti optimizuotas ir visiškai debugged, galite surinkti juos į biblioteką.Visų būsimų projektų, galite įtraukti failo pavadinimu ir Linker bus tik nuorodą į funkcijas galite skambinti.Taigi jums Rapid Application Development su gera darbo kodeksą.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back