Kas yra geriausias programinės įrangos pagalba antena dizainas?

N

newbie101

Guest
Hi All, Ar galiu žinoti privalumus ir trūkumus įvairių komercinių programinės įrangos antenos dizainas ... Pavyzdžiui -> Ansoft dizaineris, Microwave Office ir tt ačiū newbie101

Manau, kad būtų ilgų diskusijų vis dėlto plokštiesiems antenos turite keletą pasirinkimų IE3D (aš dirbau, ir tai buvo tik bauda) Momentum (aš neturiu, kad aš negaliu pasakyti) 3D struktūras turite HFSS CS Microwave Studio XFDTD Microstripes visi jie turi privalumų ir trūkumų, pagal savo konkrečius poreikius, todėl Jums reikia daugiau konkrečių, kurioje prašymas yra gerai, ką BR Adel_48

Hi there, Aš naudojau IE3D antenos projektavimo tikslas. Tai geras įrankis ... pabandykite, kad iš.

ADS impulsą neblogai starter.however, HFSS yra tikslesnė, kuri yra grindžiama FTDM.

Aš nutarė naudoti CST Microwave Studio. Ar kas nors čia turi vadovą ir pamoka šią programinę įrangą. Aš tikrai labai dėkingi, jei galėtumėte rašyti tai ... kad galėčiau atsisiųsti.

Mano patirtis man sako, kad 3D problemų HFSS yra tiksliausias ir veiksmingai. See ya.

už 2D yra pakankamai sonetas. 3D i naudoti BST ir HFSS. Manau, kad Tarnautojų teismas yra tinkamesnis už aukšto skaitmeninio signalo projektavimas ir HFSS yra daugiau apropiate RD / Mikrobangų dizainas

Labas visiems, aš manau, programinės įrangos, grindžiamos visišku bangos požiūris yra labai kietas. Bet tai nėra paprasta modelis (jums reikia mokymo ir pakankamai aistra) skaičiavimo pati imasi daug laiko. Aš turiu galvoje, kad būtų geriau, per pirmąjį artėjimą dizaino, mes naudojame tam analitinis požiūris / suderinimo, kaip pateikta daug vadovėlių (Balanis, Kraus Stutzman ir kt.) Prof gaisras rašė apie tai knyga apie prieš 20 metų su pagrindinio kodai (aš nesu tikras, bet ar yra kitų daug kodų ir kitų programavimo kalbų šiandien). Taigi, mes galime gauti kai neapdoroti duomenys (geometrinis arba medžiagos) per šį paprastą ir greitą skaičiavimą. Antrame etape, mes galime tada padaryti mažai skaičiavimo su HFSS, IE3D, CST ir tt Dėl

Sonetas Lite yra geriausias programinės įrangos ir ji yra nemokama

Dėl antenos mikrojuostelinių dizainą, galite naudoti Microwave Office arba sonetas programos ...

Plokštiesiems antenos, aš naudoju Ansoft ansamblis SV (remiantis patirtimi, jos ne per daug blogai: D) 3D struktūras antenoms, man geriausia yra XFDTD! (Ei, man reikia laiko domeno analizė). Altought daugelis kitų pasakyti HFSS arba CST vis dar geriausias .... priklausys nuo Jūsų poreikių, manau,

Hi, manau, kad kiekvienas yra tinkami kai paraiška, ansfot dizaineris FSS, cSt 3d taikymo hfss daugiau spartesnis, tačiau didelės atminties reikalauja

priklauso nuo Wat tipo antena, kad u wanna imituoti ... kaip plokščioji antenos, galite naudoti IE3D .. i naudoti jį savo pifa antenos .. tikrai geras

jei antenos yra obliavimo, aš rekomenduoju Ansoft dizaineris (MoM), tai greitai ir tiksliai. 3D antenos Ansoft HFSS gera.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back