Kas yra Galvos çkrovos funkcija SDRAM?

A

ahgu

Guest
Aš nesuprantu, Galvos çkrovos? Aš žinau, jis vartojamas uždarytas eilutę bankas, wrt aktyvios? Bet kokia jos paskirtis žemo lygio elektronikos? Taip pat, kas yra jo naudojimas? turiu daryti kiekvieną kartą aš iš eilės skaityti ir nori skaityti kitą eilutę, aš Galvos çkrovos pirmoje eilėje pirmas ir tada pereiti prie antros eilės? ar galiu tiesiog ignoruoti jį? tik daryti iniciacijos. dėka Ahgu

Sveiki ahgu: Galvos çkrovos yra Avery importment žingsnis, prieš pradėdami skaityti kitą eilutę DRAM ir SRAM. DRAM, Galvos çkrovos išjungti aktyvus žodis linijos ir Galvos çkrovos bitų linija poros parengties būsenoje. Jei ignoruoti šią procedūrą, BL ir BLB kai įtampos skirtumas. Po mokestis pasidalijimo, gal įtampos skirtumas negali būti pakankamai didelis prasme stiprintuvas prasme. Tai bus būti nepavyks.

thnks muakrom jei ir turite daugiau info (automatinį atnaujinimą ir savarankiškai atnaujinti), tada galite siųsti jiems naresh850 ne gmail

SDRAM, iš esmės naudoja Pseudo NMOS logika, kurioje bus statinis sklaidos galios, kai tam tikra eilutė nėra pasirinktas. Norėdami išvengti visos eilutės yra precharged VDD ir įgyvendinta rthe logika tampa Dynamic Logic iš esmės. Nurodyti Puslaidininkių Tekstas (ex Sedra.)

Galvos çkrovos funkcija yra parašyti visą eilę duomenis į SDRAM atminties bankas. jei atidarote naują eilutę be Galvos çkrovos atidaryta eilutės, ankstesnės eilutės duomenys bus prarasti. nuoširdžiausi linkėjimai [citata = ahgu] Aš nesuprantu Galvos çkrovos? Aš žinau, jis vartojamas uždarytas eilutę bankas, wrt aktyvios? Bet kokia jos paskirtis žemo lygio elektronikos? Taip pat, kas yra jo naudojimas? turiu daryti kiekvieną kartą aš iš eilės skaityti ir nori skaityti kitą eilutę, aš Galvos çkrovos pirmoje eilėje pirmas ir tada pereiti prie antros eilės? ar galiu tiesiog ignoruoti jį? tik daryti iniciacijos. dėka Ahgu [/quote]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back