Kas yra Dongles ir kaip jie veikia?

N

news

Guest
Firma McAfee przedstawiła "Raport na temat zagrożeń w I kwartale 2010r.", z którego wynika, że pierwsze miejsce na liście najbardziej szkodliwego oprogramowania zajął robak przenoszony przez nośniki USB. Badania nad spamem pokazują, że tematy wiadomości e-mail różnią się znacznie w zależności od kraju.

Read more...

Aš neseniai išgirsti apie Dongles, taip pat žinomas kaip Aparatūra spynos ... mane sudomino jų, bet aš negalėjo rasti bet kokios informacijos ... Gali kas nors padėti man dėl: 1. Kas iš tikrųjų yra Dongle? 2. Kai Dongle 3 nuotraukas. Kas yra mechanizmas, kartu su savo vidaus struktūrą. 4. Ar galima mušti Dongle apsaugos. 5. Kodėl pasirinktas spausdintuvo prievadą, o ne bet kurios kitos už raktą. Prašome padėti ...

Thanks a lot IanP, bet kur aš galiu rasti savo vidaus struktūrą ..? nes tai galėtų paaiškinti viską apie dongles ... Kokių nors pasiūlymų, prašome?

Aš neturiu Dongle nuotrauka, bet iš to, ką aš jau matė, turėjo nedidelę PCB su ištrinami numeriai asorti linijos prijungtas prie mikrovaldiklio + 3 valstybės RS-232 vairuotojas ir DB-9 vyrų ir DB-9 Moteriška abiejuose galuose ..

Thanks a lot ... Aš turiu keletą naudingų nuotraukas iš Google vaizdų paieškos įvesdami "dongles" ... Ir, visų svetainių, aš rasti paaiškinti, ką Dongles ... bet aš norėjau žinoti, kaip Dongles dirba? Aš turiu galvoje, nuo elektronikos požiūriu ... Kas vyksta viduje Dongle? ir kitus panašius klausimus ... Prašome padėti ... [Size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 2 minučių: [/color] [/size] Taip pat, aš girdėjau, kad yra būdai, kai mušti Dongle apsaugos ... Taigi, kas yra naujausias tendencijas apsaugos?

Kai programinė įranga yra pradėtas, jis pasitikrina Dongle uosto (lygiagrečiai, serijos ir tt) siunčiant tam tikrų duomenų eilutė, kurios raktą nuskaito ir siunčia atgal į kompiuterį savo eilutę, kuri priima programinę įrangą (gali būti daugiau nei vienos biržos ) ir nuolat jo veikimo ..

siunčia tam tikrų duomenų eilutė, kurios raktą nuskaito ir siunčia atgal į kompiuterį savo eilutę, kuri programinės įrangos priima
Ką jūs meam raktą nuskaito eilutę? Kokiu būdu? Ar vartai yra 0 arba 1, ir tada jis interpretuoja duomenis ir tada siųsti jį atgal į kompiuterį ... Dabar tai neįmanoma, man pakartoti tą patį signalą, Dongle siunčia kompiuterio, naudojant kitą lustą? Jei taip, tada net ši apsauga nėra visiškai Patikimas ... taip, jie sugalvoti bet modernizuotos modelių, ar turite idėja apie dabartines tendencijas?

Štai kodėl Dongle nėra populiarus, bet daugiau. Kiek dabartines tendencijas, manau, jis yra on-line registracijos kodai aktyvinti programinę įrangą tiesiogiai siunčiami jums ..

Oh ... dongles nėra populiarus nebėra? Ačiū už tai ... aš niekada žinojo, kad ... Aš vis dar galvoju, kad Dongles yra naudojami net ir šiandien ... Kiek internete registracijos ... manau, kad jie yra geri, bet neabejotinai geriausias ... [Size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 7 minučių: [/color] [/size] Ir beje, aš vis dar negauna mano atsakymas: Ką tu turi omeny, kai sakote, kad raktą skaito siunčiamų duomenų? Prašome paaiškinti,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back