Kas yra CLK signalo DLD

U

ulhasan64

Guest
plz man trumpas įvadas apie CLK signalo ir
PLZ pasakykite, kodėl mes naudojame eilės grandynaiabsarulhasan1 (at) gmail.com

Drużyna polskich studentów z Need for C zajęła pierwsze miejsce w światowym konkursie Hello World Open, którego finał odbył się w Helsinkach. Srebrny medal wywalczyła brazylijska drużyna Itarama, a trzecie Resocar z Finlandii.

Read more...

laikrodžio signalo įvesties atsižvelgiant į grandinę taip, kad visi veiksmai būtų suderinti atsižvelgiant į šį signalą.

Paprastai signalas taikomas šis terminalas yra simetriškos stačiakampės bangos.

Eilės grandynai padėti gaminti produkciją remiantis ankstesniais rezultatais, kaip well.That yra istorija grandinė gali būti atsižvelgta.

Tokie ciruits yra projektavimo sekos indikatoriai ir panašių .. privalomi

Loginiai grandines galima suskirstyti į dvi plačias kategorijas: sinchroninis ir asinchroninis.

Be sinchroninio visus signalus statuso pasikeitimas syncronously su nuoroda signalas vadinamas CLK

CLK tai pavadinimas, naudojamas laikrodžio signalui sinchroninės skaitmeninės grandinės.

Visų pirma, aš teisingai jus, kad laikrodis gali / negali būti naudojami nuosekliai grandines.

Laikrodis yra pasaulio signalas, kad sinchronizuoja bendrą veikimą skaitmeninę sistemą (vadinamą Synchronous Digital System, ne cofuse jį eilės grandinės).Šis golbal sinchronizavimas daro skaitmeninių sistemų projektavimas tikrai lengva, nes viskas vyksta ne didėja (arba mažėja) krašto laikrodis.

Jei jis jums padėjo, spauskite "padėjo man" apačioje.
Ačiū

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back