Kas yra capcitor funkcijos ????????

E

Elits

Guest
Hi all,
Man įdomu, kas iš Capacitor funkcija po diodų tilto elektros energijos tiekimo.Kaip tai veikia? Kai kondensatorius mokestis ir biudžeto įvykdymo patvirtinimo?Mano draugas visada man pasakė, kad kondensatorius tik mokestis (niekada biudžeto įvykdymo patvirtinimas).Jis sakė, kad kai kondensatorius pradėti eiti, jis turi pateikti vėl fullwave tilto.Ar tai tiesa?
tai geriau, jei jūs suteikiate kai nuoroda ...
ačiū

ELITS

tiltas ištaisyti banga, kap tada naudojama konvertuoti ištaisyti bangų į DC, iš tikrųjų, jei dangtelis.idealus ir jokio pasipriešinimo buvimas "O / P", tada BŽŪP mokesčiai Max.ir niekada įvykdymo, bet kadangi ne riba.yra idealus ir visada O / P atsparumo ribą mokesčiams pagal ištaisyti banga "taip jis" iki ji pasieks maks.vertė, tuomet biudžeto įvykdymo, kai bangos pradeda mažėti, bet su laiku nuolat RC, tai bus vėl susitikti su ištaisyta bangos, ir vėl mokesčiai ir tt, Obv.kaip jis laiko konstanta "RC ir maily mes kontroliuojame C" padidėti O / P įtampa tampa artima DC, dėmesį taip pat paprastai mes po kap.iki įtampos reguliatorius pašalinti ripples suformuota.
linkėjimai

Pažvelkite į žemiau .. nuotraukos atrodoIšlyginimas ..
Jei jums reikia daugiau informacijos - pradziu:
http://www.kpsec.freeuk.com/powersup.htm

Linkėjimai,
IanP

Hi Dear,

Rasite pridėtą failą IT padės Jums
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back