Kas yra ŽIV (AC)?

P

phoebex

Guest
Sveiki, visi

Kaip nurodyta JEDEC,
ŽIV (dc) yra nuolatinės srovės įėjimo logika didelis, ŽIV (AC) yra kintamosios srovės įvesties logika didelė.
arba jie gali būti apibūdinta taip:
"Kai imtuvo įvesties perėjo ŽIV (AC), imtuvo pakeisti logika 1. Logika 1 bus išlaikomas tol, kol sąnaudų lieka už ŽIV (dk)."

ŽIV (dc) galima simuliuojančiu DC raidos.Mano klausimas yra kaip imituoti ŽIV (AC).Kiekvienas gali padėti šioje?

Ačiū!

Labas,
ŽIV iš esmės dc reiškinys, tačiau dėl hysterysis poveikiai pateikti kai grandynai, ji skiriasi nuo ŽIV (dc), priklausomai nuo signalo trumpalaikis elgesį.U gali pateikti PWL signalo esant įėjimo su atitinkama kilimo trukmė (1us arba 1ms) ir pamatyti Persikėlė sąnaudų produkcijos, kuri duos ir ŽIV.Kuo didesnis padidėjimas laiko kaip 1ms bus beveik ŽIV (dc).Dėl histerezę ir ŽIV bus kilimo trukmė išlaikomais truputį.Hope i galėjo padėti.
Supreet

Sutinku su jumis dėl meturement dalimi, bet aš qustion į "histerezę".
Ar būtina būti histerezę įvesties jei spec reikia AC riba įtampos?

Aš bandė tyrimo atveju su CMOS INV ir Schmmit sukelti INV viduje.
Pagal vieną iš PVT būklė:
DC raidos rezultatas: ŽIV (INV) = 0.9V; ŽIV (schm) = 1.13V;
trikampis PWL įvesties / \ su 1ms suteikia tą patį rezultatą kaip DC Valyti nuo kilimo trukmė yra pakankamai ilga, kad būtų laikomas DC.

Tada aš bandžiau kai kuriais išskirtiniais atvejais
Installer 1:
trikampis PWL įvesties / \ su 2NS kilimo trukmė
ir įtampos submeniu yra nuo 0 iki am_va; raidos am_va nuo 0,9 iki 1,3 su 0.05V žingsnis
Rezultatas: Norint pasiekti Voh (ty 1.5V),
am_va (INV) = 1,05; am_va (schm) = 1,25
Aš manau pirmiau nurodytų dviejų verčių yra ŽIV (ac) kiekvienos inv.

Setup 2:
Skirtumas nuo įdiegimo 1:
Jis yra kaip kvadratinis bangos su 1ns U laikas 1ns impulsų plotis 1ns kritimo metu.
Rezultatas:
am_va (INV) = 0,95; am_va (schm) = 1,2
Jis yra labai panašus į DC Rezultatas (modeliavimo žingsnis yra 0.05V)

Taigi, dabar aš supainioti vėl apie ŽIV (ac) spec.
Projektuojant įvedimo buferio, kaip įsitikinti, kad dizainas gali atitikti ŽIV (ac) spec?

Deja apie Bałaganiarski aprašymą.
Iš anksto dėkojame už pagalbą, siekiant patikslinti ją.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back