Kas už, 360 laipsnių sukimosi dar nušautas technika?

B

buts101

Guest
Sveiki EDAians, galite matę reklamoje ... 360 laipsnių sukimosi fotografiją nuotraukų? Mano klausimas yra tai, kas yra technika už 360 laipsnių kulka gauti? Ar jie turi matricos kamera aplink objektą ir vaizdą tuo pačiu metu ir vėliau daro kai kurie vaizdo apdorojimo ar ką nors kita, kad aš nežinau,? PLZ help man suprasti Nuoširdžiausi linkėjimai, Buts101

yra kai minkštas, kuri padeda padaryti panoramą nuotraukas iš nejudančių vaizdų seką, apimančią visus 360 laipsnių vaizdas. Šios programinės įrangos pripažįsta paveikslėlį sienų ir uodegos vienas vienas kito gamina visą 360 laipsnių panorama. BTW tai netinkamoje vietoje, šia tema - "Bendrosios nuostatos" subforum yra labiau tinkamas.

Aš stebėjau dalykas, apie tai per TV ir taip pat pamatė namų vienetas, naudojamas futbolo žaidimas. Tai stebėtinai paprasta ..... keletą fotoaparatų, sumontuoti puslankiu. Jei jie visi fotografuoti vienu metu ir rodote juos, kad kino greitis, jis atrodo kaip jūs sustabdė laiką ir persikėlė vaizdo kamera. Jei atidžiai stebėti, yra ne daugiau kaip 10 arba 15 pozicijas, sūpynės. Kelia ne kaip fiziniai, kaip jie atrodo nuo fotoaparato komplektas yra toks platus, kaip appearent "sūpynės". Profesionalių tie yra toks platus, kaip 6 pėdos, ir apvyniokite iš dalies aplink klausimu. Jie taip pat akivaizdžiai naudojant pilną ratą kai kuriais atvejais. Tai tą patį metodą. Su šiandienos pigus skaitmeninis fotoaparatas, galite atkurti lengvai, nors aš pamačiau apie 10-15 brangių fotoaparatų. : D

i atitinka vaikinas čia Kolorado Boulder, kad dizainas, kad tipo įrangos. iš esmės jis sukasi kamera, kuris trunka keletą kadrų skirtingais sukasi kampu ir tada minkšta klijai kartu.

Jei žiūrėti profesionalių tie, net vandens lašeliai yra sustabdytas viduryje oro toje pačioje padėtyje per visas nuotraukas. Jūs negalite padaryti, kad su viena kamera. Štai ką daro šias nuotraukas taip įdomu. Tiesą sakant, jeigu jums atrodo, jie naudoja labai greitai fotoaparatai (ar filmas), ir flash yra akivaizdus iš visų pusių, o tai reiškia, daug simultainious mirksi. (Ši tema yra obviouly šviečia ryškiau nei bet kuris kitas nuotraukos dalis). Tai yra vienas atvejis, kur mažas technologijų laimingai aukštųjų technologijų.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back