Kas + TVS klaida priežastis: 515?

B

b_esk

Guest
Sveiki, GSM vyras aš noriu išsiųsti SMS, bet aš gauti jį "+ CMS KLAIDA: 515" po šios komandos: AT + INT = 9600 AT + CFUN = 1 ATE1 AT + CMGF = 1 AT + CSCS = "GSM" AT & W AT + CMGS = "09360410831"> nepagrįstus GPS Ctrl Z: arrow: + CMS KLAIDA: 515 kas yra jos priežastis? yra, kad aš ne naudoti bet kokią komandą ...? : Cry:

Galbūt norėsite pasikonsultuoti su savo modemo instrukcijoje klaidų pranešimus ir + CMGS komandą Išsamiau prasme! Paprastai, CMS KLAIDA: 515 "Prašome palaukti, vyksta paleidimo ar komandų apdorojimo". Aš manau, jūs siunčiate pobūdžio po-Z, prieš SMS priimta ir patvirtinta.

Hi ne, i dont siųsti bet kokius simbolius po "cntrl z", i 2 sim300 gsm yra panašūs, galiu siųsti SMS su viena iš jų yra labai fantastiška, nes jų techninės įrangos yra panašus: D I taikyti tą pačią komandą ir tik darbo vienas iš jų manau, kad šią problemą yra nustatyti GSM, gal?? mano komandos teisingi ir išsamūs??

mano komandos teisingi ir išsamūs ???[/citata] Tai negali būti vertinama nerodant tikslų modemo ryšys, įskaitant visas valdymo simboliai. Galbūt taip pat norite pridėti šiek tiek vėlavimo tarp atskirų komandų, bent jau per debug.

išnagrinėti gsms Hyper Terminal ir i taikyti tą pačią komandą gsms i dont know, kodėl dirba vienas iš jų?? aš esu tikras, kad i dont siųsti Invalid character ir aš esu laukė ilgai paleidimo ar komandų perdirbimui, bet nėra atsakymo man Aš supainioti, ką manote apie jos??

Turėti aiškios sąlygos, jūs galite norėti išduoti & F (Atstatyti gamyklinius) tiek modemus. Aš taip pat nesupranta, kodėl jūs siunčiate & W savo komunikate viduryje. Ar tu reiškia, kad nė viena commnds atsakyti? Tada jums nereikia išbandyti paini seką, parodytą paveikslėlyje aukščiau. Tiesiog pabandykite keletą pagrindinių komunikavimo ir sužinoti, jei įrangos ar konfigūracijos problema.

labas aš naudojo šį komandas, kaip nurodyta toliau, bet aš gavo + CMS KLAIDA: 515 kartą: 1 1-galios prietaisas RDY + CFUN: 1 + CPIN: READY Skambučių Paruošta ne & f Gerai XT KLAIDA ne Gerai AT + CMGF = 1 Gerai AT + CSCS = "GSM" Gerai AT + CMGS = "09177397256"> "Hello" + CMS KLAIDA: 515 kreipiausi su hiper terminalo komandą, tačiau man nėra atsakymas į mano aparatūros yra ok, nes kitu GSM dirba teisingai, ir aš galiu siųsti SMS su savo ką jūs galvoti apie savo??

Aš naudoju ne SIM300, ir aš nepamenu panašaus elgesio su kitu GSM modemas "(" Siemens ", WAVECOM", "Motorola"). Jis gali būti klaidinanti pranešimą dėl tinklo paslaugų problemos, pavyzdžiui, SMS, išjungta sąskaitą, kredito pasibaigęs arba panašios. Jūs galbūt norėsite pabandyti siunčiant SMS kitu būdu (pvz., saugomas / siųsti nuo SIM kortelės). Ar pakeisti SIM kortelę tarp dviejų modemų. Taip pat galite patikrinti kitų paslaugų, kaip "dial-up duomenų ryšį.

Tai atsitiko man, kai baigėsi mano išankstinio mokėjimo SIM kredito. Aš turėjau pinigų, bet galiojimo data buvo, kaip vakar. Paėmė mane dvi dienas į paveikslą, kad vienas iš: cry: Taip, šie pranešimai gali būti labai klaidinanti.

@ B_esk jums patikrinti tinklo registracijos, tu matė CREG: 1, kai suabejojo, ar automatiškai po iniciacijos, arba gali būti patikrinti statusą lėmė mirksi žinoti, ar SIM kortelėje yra registruotas su tinklu ar ne? Surya

Ši klaida yra labiausiai tikėtina, nes nėra ar pasibaigusio kredito UR SIM kortelės

šienas, i am naudojant sim300 ir aš taip pat gaunu tą pačią klaidą. iš tiesų aš bandau išsiųsti SMS žinutę su GPRS sąsają. Toliau i am šių komandų seka. AT + AGATT = 1 AT + CGSMS AT = 0 + CMGS = "Mob NUM"> Message tada Ctrl Z + TVS Klaida 515 neteisinga Kas vyksta? Prašome padėti.

Sveiki, ši klaida yra, nes jūs turite Saiba mais erro sestination numeris arba SIM kortelę nėra kredito

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back