Kas trukmė turėtų būti

M

manissri

Guest
Labas aš dirbu su 65 nm tech ..
Aš projektavimas Opamp ir kitų Analog Circuit.
Mano klausimas yra tai, ką ilgis turėčiau imtis, kad dizainas Analog Circuit.
knygoje pasakyta, kad reikia imtis 2 iki 3 kartų minimalaus ilgio, kad būtų išvengta kanalo ilgis moduliavimas.
pagal 65 nm i turėtų būti minimalus ilgis, arba kaip knyga papasakojo (nuo 2 iki 3 kartų minimalus)
atsakyti ..

analoginius dizainas, apskritai, mes nenaudojame minimalus ilgis apie rungtynes, pelnas ir kt aplinkybes
Jums gali atitikti knygos pasiūlymas ar imituoti tipiškos kreivės tranzistorius su determinate ilgis

jis negali pereiti ..
tai pilnas analogas amplfier.
Taigi ką ilgis turėčiau naudotis ..

Mes rekomenduojame jums perskaityti J. Baker 's knyga - CMOS Mixed-Signal Circuit Design
Šioje knygoje autorius nuspręs, kad jūros greitkelių ilgį imituoti tipiškos kreivės tranzistoriai

Manau gingerjiang metodas yra vienas iš geriausių būdų nustatyti.Mes turėtume ne visada pasitikėti senųjų knygų pasakė, nes jie sakė: iš tų senų laikų technologija, todėl 2-3 arba 4-5 kartus, yra pakankamai.
Dabar, atminkite, kad jūs naudojate 65um, kuris yra labai labai pažangių technologijų, kurias reikia atsižvelgti, yra 2. ar net 3. poveikio dabar, ir dėl galimo nutekėjimo problemą.Be to, aš siūlau jums patikrinti tranzistorius charakteristika pranešimą liejimo įsitikinkite, tranzistoriai neatitikimas yra priimtinas dėl savo prietaiso dydžio., Kitaip Jūsų Op-Amp bus linkę turėti didelės Neatitinka

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back