tai priklauso nuo Jūsų prašymo, pavyzdžiui, jei esate ekscytujące per bangolaidžio naudoti waveport, jeigu yra įdomių terminalo (pvz., Dipolio) naudoti Susitelkusius uosto.
Norėčiau naudoti tik Susitelkusius uostų naudojant bangų uostai yra ne įmanoma.Bangų uostų naudoti 2D sprendimų dėl uosto skerspjūvis gauti rūšių kad bus propaguojama nustatantis perdavimo linijos begalybės apimtį.Jos gali būti naudojama daugelyje geometrinių formų, tokių kaip bangolaidžius, linijos, CPW, MicroStrip, įkalbinėti,
ir tt
Susitelkusius uostai gali būti naudojami pašarams subalansuoti antenos pvz dipoles ar spiralės.Jie taip pat gali būti naudojami, kai geometrija yra apribotas tiek, kad uostas turi būti vidaus problema.
Apie atveju signalo linija lokalizuje viduje substrato.Tokiu atveju, mes negalime naudoti waveport?Kas gali paaiškinti mums daugiau apie tai, kas yra bendra ideali Susitelkusius uosto sužadinimo?
Jei yra nuoroda į linijos, kai signalo linija yra įdėta viduje du dielektrikas, tai taip yra waveport gali būti naudojamos šiam.
Jei yra nuoroda į perdavimo linija, kuri prasideda viduje substratas ir vidaus modelio, tada galima naudoti Susitelkusius uosto už tai.Tačiau, aš mačiau per waveport naudoti vidaus uostų, kai kuriais atvejais, jei waveport pagrindas su PKA leisti solver žinoti kokia kryptimi energijos turėtų propaguoti.
Bendras mintis apie Susitelkusius uostas, kad nupiešti stačiakampį nuo signalo liniją į žemę ir priskirti įtampos / integracija / kalibravimo linijos ir impedancja įvesties.S parametrai apskaičiuojami tiesiogiai uosto vietą ir negali būti iš-embedded.
Ok, bet yra kažkas daugiau ne visai aišku, man ...
Aš imtis pavyzdį iš HFSS samouczku vadovo pakeitimo feeded pagal įkalbinėti zondo.Buvo naudojamas waveport ir sprendimas buvo atlikta kaip Skatinami Modalinis.
Tada klausimas išsamumo I've made a Skatinami terminalo tirpalo su waveport ir aš gauti tuos pačius rezultatus (labai arti).
Tada aš pakeitė waveport su Susitelkusius uosto ir aš bandėme išspręsti vėl Skatinami Modalinis tirpalas.
Prieš aš sumodeliuotais originalo struktūrą tik su uosto pakeitimo ir aš Pridėjome oro langelį sudarykite įkalbinėti pašarų, kad galėčiau naudotis Susitelkusius uosto klasikinio metodo: Viduje modelis, o ne ant sienos ...
Taigi už Susitelkusius uosto Pirmuoju atveju aš gauti kai kurias "mažai" trasnlation rezonansinis dažnis, o 5 dB keisti S11 ... nėra priimtinas dėl tikslumo ...
Nes antruoju atveju, su airbox, Aš absoliučiai nesuderinamas sprendimas ...
Yra kažkas, kas gali galutinai papasakokite kas tinkamos naudoti šią baisiausias Susitelkusius uostuose?
Ačiū ...
Sąvoka "Susitelkusius uostai" yra viena iš pagrindinių vienas ir gali būti įgyvendinama įvairiais būdais (MOM, FEM, TLM, kt.)Pavyzdžiui, NEC naudoja įtampos Susitelkusius atotrūkis šaltinį.Į HFSS, jums nupiešti Susitelkusius atotrūkis šaltinį naudojant 2D stačiakampyje ir paskiriant jį kaip uostą.Nustatykite impedancyjnej ir kalibravimo linijos.Nedidelis skirtumas rezonansinis dažnis būtų tikėtis, kai, palyginti su bangos uosto pvz įkalbinėti, nes jie neturi to paties impedancja charakteristikos modelis.Jos turėtų būti naudojamos, kai negalima naudoti bangų uosto.
Tai skamba kaip ten gali būti problema su krašto apibrėžimai oro langelyje atveju.Norėčiau dar kartą patikrinkite visus sienos būklę užduotis.Du sprendimai turėtų būti gana gera.
Apskritai, reikėtų naudoti bangų uostus, kai tai įmanoma.Taip yra todėl, kad bet kokia technologija (linijos, ir juosta, įkalbinėti,
ir tt) yra Susitelkusius uostas yra tik apytikris tikrasis.Pavyzdžiui, priimti ir juosta.Dauguma (bet ne visoms) E-lauko linijas išplėsti nuo centro dirigentas tiesiogiai prie įžeminimo plokštės.Tačiau taip pat yra daug lauko linijas, "fringe" linijos, kad priimti daugiau Akmenslydis arba netiesioginio kelio nuo centro dirigentas į žemę.Taigi, beveik (o visą) SER tirpalas ir juosta.Mes galime galvoti apie Susitelkusius uostas yra Idealizēts (ne Pakrančių) tirpalas kadangi bangos uostą taip pat prideda papildomų eilučių.Todėl, waveport visada bus tiksliau.
Taip pat yra kitų netolydumo inherrent su naudojimo Susitelkusius uostuose.Į Przywalać pvz., papildomas oro langelį palikti centras dirigentas iš shorting į outter dirigentas.šio oro langelyje bus įrašyti pertraukiamumo į modelį, kuris gali neatitikti realaus gyvenimo.
Visa tai sakė, yra labai reali priežastis naudoti Susitelkusius uostus, tačiau jie turėtų būti naudojami sparringly.
labas,
Aš naudoju hfss anksčiau 5,6 mėn.Pradžioje ir naudojamas norint gauti supainioti ar naudoti Susitelkusius arba bangų uostuose.Po kurio laiko i rasta bangų uostų duoti gerų rezultatų.Taigi naudojimo bangų uostų whenevrr įmanoma.(Tačiau reikia žinoti, kaip naudotis su mumis CPW tt). Bet dar iiam nelabai aišku Abt Susitelkusius uostuose.ppl (ir rankinio) sako, vidaus uostus ir tt jiems nėra labai aiški dar.gali any1 aiškiai pavyzdys, kai Susitelkusius uosto yra absoliučiai reikalinga ...
cucv
Į strigent reikalavimas tinkamai integruoti liniją, taip pat suteikti tinkamą uosto impedancja vienas turi atlikti HFSS siekiant naudoti Susitelkusius uosto rodo man, kad visada naudoti waveport jeigu įmanoma!
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.