kas Planar transformatorius

M

mtawab74

Guest
Ar galėtumėte suteikti mums nuorodą arba išsamų paaiškinimą ABT kas Planar transformatorius dozės jis pastatytas ant PCB? dozės jis turi amulty sluoksniu PCB? dozę reikia branduolys?

Taip, turite naudoti pagrindinius PCB turi apvijas, patikrinkite su W * w.ferroxcube.com, w * w.mag-inc.com for more info. Tornadas

Tuo RD ir mikrobangų dažnių galite tai padaryti be branduolį. Ryšys yra mažiau, bet ji veikia. Su daugiasluoksnėms plokštėms, galite įdėti daugiau sūkių per tam tikrą paviršiaus plotą, ir didinti jungties.

ačiū visiems išpūstas mano problema yra sens 37A stačiakampės bangos signalo 45% muito 2 impulsų per ciklą galėtų i sens šis dabartinis darant PCB spiralė 25 eilės, kaip įmanoma arčiau 37A pėdsakus ir sujungiančio našta rezistorius šis spiralės kaip aš / V Converter dozė šį darbą?

Su šios galios lygį (37) ir savo tik nori aptikti pulsas, manau, kad paprastas mikrobangų lygiagrečiai krypties jungtis veiks. Leidžia daryti kai kuriuos skaičiavimus. Už 2 mums, jūs turite iš maždaug 500 kHz dažnio arba 600 bangos ilgis m Iš kryptinė mova jautrumas yra nuo linijos ilgio, padalytas iš bangos ilgis sinusas. leidžia pabandyti 10 cm gauti sine (0.1/600) = sine (1.6e-4 radianų) = 1.6e-4 sukabinimo efektyvumą. tai padauginus iš 100% efektyvumas jungties. [Redagavo dalis. Yra 4 tobulinimo dėl ketvirčio bangos ilgio kupinas ryšio koeficientą ir koeficientą 2 už FR4 kuris leis mano calcuations aplink 1e-3 efektyvumas, kuris turėtų leisti pagrįstų signalų su 37 pagrindinių kelio signalo.] Norėčiau įtariate, kad galite nustatyti impulso dėl sankabos išėjimo. Pabandykite eksperimentuoti su laidais lygiagrečiai gabalas pagrindiniai dabartinės viela ir osciloskopu pamatyti, jei jūs galite gauti aptikti srovės. Kitas fokusas yra priemonė įtampos kritimą ilgis atsekti, kad 37 teka.

Why don't you prasme varžą su savo PCB varžinės ir skirtumas stiprintuvas? Iš esmės spiralės arti 37A kelio veiks. Bet jūsų signalas yra labai priklausomi nuo bet feromagnetinės medžiagos, artimą spirale (didėja, ar mažėja jūsų sąveiką tarp bėgių kelio ir spiralė) ir, žinoma, jokių kitų perėjos ar radijo dažnio signalus. Uždaryti magnetinio core su pirminės ir antrinės apvijos turi apibrėžtą sukabinimo kad leidžia įvertinti pirminių einamųjų tiksliai. Tai yra geresnis pasirinkimas. Bet pasirinkimas priklauso nuo jūsų paraišką. taigi papasakok mums, ką jūs norite išmatuoti (dažnių diapazonas, tikslumas).

mano prašymas yra sens traukės konverteris srovė, šis srovė 37A smailės su dažnio 100Khz/90% muito i don't naudoti varžą jutimo Coz galios nuostolių (gauti 1 voltas, atstovaujančių šiai dabartinis man reikia 0,025 ohm/30 vatų) per daug nuostolius i nors apie naudojant 0.001Ohm + skirtumas stiprintuvas, bet manau, nosie bus didelis palyginti su nustatyta signalas (37mvolt) taip pat turiu labai pigūs tirpale 0,025 Om = 5 $ tai ir buvo už triukšmo problemos sprendimo atveju 0,001 PCB rezistorius + stiprintuvas ačiū 4 jums visiems

Jūs esate aukštos EPI aplinka. Kaip apie išleidimą papildomai vieną ruožtu apvija ant transformatoriaus? Tai gali būti naudojami jausmas įtampos visoje didelės vertės rezistorius ir taip nešvaistyti energijos. Šis likvidavimo būtų lygiagrečiai veiksmingai su savo kroviniu ir nebūtų atliekų galios, nes nuo apkrovos varža, jutiklių varžos santykis galėtų būti labai maža. Jei jūsų dizaino gali sau leisti brangesnių komponentų, galite įdėti (klijai), Holo efekto srovės jutiklio daugiau galios pėdsakus ir priemonės Srovės signalo formos, kad taip.

atsiprašau, ką šis vienas ruožtu padaryti ????????????????? dozės jis veikia kaip srovės transformatorius ????????? ir kas bus šios savo ruožtu V / pelnas? Aš galvoju apie stebėjimo antrinio dabartinės vietoj pirminėje yra tai, kad dirbti ?????? ačiū

Vieną savo ruožtu turėtų jums suteikti atskira priemonė nuo įtampos signalo visoje apkrovos ir vairuoti. Jis nebus jums už galiojančią priemonę. Aš nebuvau įsitikinęs, ką norėjau priemonė. Prieš daugelį metų čia buvo FETs su antra šaltinių, kurie turėjo srovių sumažinta nuo visos sumos. Tai buvo naudojami srovės matavimas.

Tiesiog naudokite dabartinę zondas (atskiro pirminio likvidavimo per toroidinis pagrindinių ritę), kaip niekam kitam ji. Tiesiog įsitikinkite, kad pagrindinis tūris yra pakankamas, nėra sočiųjų ferite srityse.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back