kas nors naudojant RFID @ 27MHz?

A

a_noorul

Guest
Sveiki visi, aš darau projektą, kuriame turiu perduoti valdžią į prietaiso viduje kūno energiją ir padaryti jį dirbti. i am new RDA technologija .. i pasirinkta 27MHz dažnis. Norėčiau sužinoti, ar šios Freq. gali būti naudojami?? Ar kas nors naudojosi šia Freq. už kiekvieną paraišką? man reikia šiek tiek padėti. Ačiū

Žinoma, 27 MHz yra gerai. JAV, taip pat su piliečių juosta radijo dažnis, todėl, jei jis yra kritiškas medicinos taikymas, jums teks susidurti su tiems, 4 vatų siųstuvas vairavimui iki. Jūs galite lengvai gauti 100 Fett su 15 dBm signalo sklidimą, todėl norėčiau, kad jūs galite gauti kai kurias kūno penetracija esant arti.

Aš pamiršau pasakyti, u, kad aš ne daryti šį eksperimentą Amerikoje. Aš iš tikrųjų daro jį Australijoje. Jis yra labai svarbus programa, tačiau aš norėčiau žinoti, kūno slopinimas yra aukštas, kai palyginti su kitomis Freq. kaip 13Mhz, 125 kHz.?? i am looking apie 10 mili vatų galia?? kad būtų įmanoma kai consedering į žmogaus kūno audinius?? Ačiū ir dėl Noorul,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back