kas man gali pasakyti tarp dviejų liejimo skirtumus už tą pačią 0.5um CMOS procesą!

M

macaren

Guest
Pavyzdžiui, aš turiu vieną IP, kuri yra sukurta remiantis TSMC 0.5um CMOS procesą, o dabar aš noriu kurti naujus lustą, kuris bus šeimininku dėmesį ne Charted, todėl aš klajoti proceso atotrūkį tarp jų, kas gali pasakyti man? tik maža skirtumas?

Kaip jums sakė, šiek tiek ir aš pamačiau, šiek tiek skiriasi pasyviųjų komponentų. (Pirting iš TSMC į st 65 nm)

Ačiū, Milad, jei aš ne pakeis TSMC CMOS 0,5 um pagrįstas dizainas, tiesiog išdėstymo verificaiton (KDR). ir tada Tapa iš šio ne Charted dizainas, gali kas nors įvertinti lusto našumą?

Ginčai bus KDR taisyklių dažniausiai smulkūs. Žymiai svarbiau būtų skirtumus reikia tapeout sluoksnių, logines operacijas ir srauto žemėlapiai: pvz TSMC tam tikrų sluoksnių atstovai visiškai slopina automatinio kartos susijusių sluoksnių TSMC paprastai reikia tapeout iš abiejų n ir p implantai o IBM gauna n implantų. .. Labai lengva nenaudingas gabalas silicio atgal. Net keičiant PDK ar dizaino namas už tą pačią liejimo pakanka bałagan visiškai jūsų tapeout.

Geriau jums patikrinti sluoksnis kartografavimo, prieš išvykdami į priekį su juosta iš .. ir taisyklių rinkinys gali būti skirtingas .. Nepatartina eiti į priekį su savo planą be išsamų patikrinimą.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back