Kas lemia darbo įtampa kondensatoriaus?

E

ericmar

Guest
Kaip nurodyta aukščiau. Ar yra tokia praktika, kai žmonės tiesiog pasiimti daugiklį, ty 1,5 karto arba 2,5 karto normalaus darbo įtampą? Dėl pvz., jei BŽŪP turi būti darbo 5V grandinė, jo darbo įtampa turi būti ne mažiau kaip 6.3V? Arba 10V? Arba 15V? ... Prašome patarimus. Ačiū! Pagarbiai, Erikas

Maksimali įtampa tai maksimalus įtampos eksploatavimo, per kurį kondensatorius ne išlaikyti bet kokios fizinės žalos ieif vykdoma viršijant kad įtampa ten gal pakeisti kai kuriuos jo parametrus, arba dar blogiau kondensatorius gali gauti sugadintos visiškai ....

Žemosios įtampos mes galime lengvai patikrinti, 2 arba daugiau laiko vertę, bet ir aukštos įtampos kaip 250 ar 600 Thi nėra nepatartina.

Dėl normalus 3V/5V grandinės, naudojant kepurės su 10V darbo įtampos, yra puiku, tiesa? Net renkantis BŽŪP su darbo įtampa iki 50V taip pat neturi reikšmės, daug nebent grandinė eina bzika ir daugiau nei 50V potencialą visoje BŽŪP, kurie gali sukelti sprogimą dėl BŽŪP. Ar aš teisus? Aš tiesiog įdomu, jei tai yra gera praktika ne rinktis BŽŪP su pernelyg dideliu darbo įtampos, kuri yra nereikalinga arba netinkama!

ką jūs kalbate, yra visiškai teisus .... kaip jums pasakė, kad tu tiesiog turiu žinoti, koks būtų kuo įtampa per BŽŪP jei grandinė eina bzika ...

Manau, kad nykščio taisyklė 2xrated įtampos kondensatorius yra susijęs su kondensatoriaus technologija. Chemijos kondensatorius yra jautresni įtampos nei plastiko ar keramikos kondensatorius ir yra lengvai sunaikina greita viršįtampių pulsas. antra pinta yra gyvenime: daugiau įtampos reiškia darbo temperatūros padidėjimas, ir dėl sudėtinės gyvenimą sumažėjo .... Mano nuomone, dėl elektrocheminės kondensatorius, turime išlaikyti x2 veiksnys, tačiau mes galime naudoti vardine įtampa keramikos tie ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back