Kas grandinė?

B

breneer

Guest
Im planuoja padaryti apvaliojo stalo, kuris atsiduria laikrodžio rodyklę 180 laipsnių.keletą sekundžių (laikmatis) ir prieš laikrodžio rodyklę 180 laipsnių vėl ...Gali būti Stepper variklis su pavarų dėžė, dėl kai Rūšiuoti sulėtėti eilės.Laikmatis, laiko paaiškėja, kad būtų galima jį pakeisti į kitą paeiliui.Grandyno perjungimo jungiklis (relės vairuotojas ir tt) arba, kai paaiškėja ir pasiekia 180 laipsnių.tada bus pakeisti jutiklis thats Hit ribos tekinimo lentelę, kad bus galima jį pakeisti paeiliui.Ši lentelė bus naudojamos demonstravimo produkto ar kažką ant jo.Be No Pic programavimo, kiek įmanoma.No Pic programuotojas ranka arba.Tiesiog paprastas skaitmeninės grandinės darys.

Mano klausimas yra toks:

1.Kas grandynai man naudojami priimant minėtą projektą ir maloniai paaiškina mažai?

Labai tau ačiū!

Naudoti reguliariai nupoliruotas Nuolatinės srovės varikliai.Nenaudokite Stepper varikliu.Stepper reikės 2 Square bangų vairuoti.

padaryti mikrovaldiklį pagrįstas.89c51 yra geriausia.Paieška www.8052.com

Paprasčiausias dalykas būtų teptuku srovės variklių tokių kaip senas 12V auto valytuvas variklis (geras sukimo momentas, turi įmontuotą reduktorių).Pakeisti judesio galite naudoti 2p2w Toggle Switch, kad yra įjungtas pagal mechaninio nebaigtas prie patefonu.

Nuolatinės srovės variklis būtų gera idėja, bet požiūriu į ciruit dizainas ...Ar galite man duoti informacija / idėjų apie tai, kaip jis turėtų veikti?kaip bloko schema ..bet tik trumpą paaiškinimą laikyti mane į teisingą kelią

twidlerjohn rašė:

Paprasčiausias dalykas būtų teptuku srovės variklių tokių kaip senas 12V auto valytuvas variklis (geras sukimo momentas, turi įmontuotą reduktorių).
Pakeisti judesio galite naudoti 2p2w Toggle Switch, kad yra įjungtas pagalCitata:

mechaninis nebaigtas

Design skaitmeninio kanalo, kuris generuoja stačiakampės bangos su jo galiojimo terminas lygus jūsų visą ciklą laikotarpis.Teigiamas semicycle įsijungia motorinės laikrodžio rodyklę, ir neigiama Trasa aktyvina anticlockwuise.Įdiekite dviem jungikliais ne poslinkis jūsų stalo, po vieną kiekvienoje pusėje pabaigos.Vienas bus nutraukti įgaliojimus pagal laikrodžio rodyklę, o kiti bus nutraukti prieš laikrodžio rodyklę galia.

Aktyvuoti clockwuise galia teigiamas semiperiod iki stalo pasiekia priešingą jungiklis, kad sumažinti tą galią.Galia bus off iki neigiamas semiperiod.Neigiamai semiperiod activete anticlockwuise galia, kad bus atjungtas, kai lentelėje pasiekia pradinę padėtį.

Atsiprašau už mano prasta anglų kalba.Ar jūs suprantate, ką turiu galvoje?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back