Kas geriausias būdas izoliuoti A2D telefono linija?

D

DavidP

Guest
Koks būtų geriausias būdas izoliuoti A2D (pavyzdžiui ADC0803), prijungtas prie telefono linijos, siekiant matuoti DC įtampą ir kintamosios srovės įtampa (o ringging) ant jo. Su AC, yra lengviau 600R gali būti prijungtas tarp linijos ir kita pusė gali būti pagrįstas transformatoriaus, bet su DC .... Dėka Dovydas

Jei jums reikia tik padaryti tai: skambėjimo įtampa, ar ne, naudoti opto izoliacijos ir blokuoti DC įtampos kondensatorius. Jei reikia žinoti, ką tiksliai įtampa, naudokite AD linijos pusėje (powered nuo linijos), tada naudoti opto izoliacija tarp AD ir UC.

Labas, Tiesiog idėja mesure DC įtampos be izoliacijos. Kodėl gi ne naudoti mėginio ir palaikykite kondensatorius su relės. Mėginio etapas, kondensatorius prijungtas prie linijos išlieka nuolatinės srovės įtampai. Surengti etapą, kondensatorius įjungiamas į AD įėjimai, kurie matavimai.

DavidP ką tiksliai jūs norite padaryti? Paprastai, aš esu domina tik jei telefonas skamba, ar ne, tai gali būti aptinkamas kartu su paprasta OPTOCOUPLER, rezistorių ir serijos kondensatorius (padariau, kad daug kartų). Ir kodėl jums reikia žinoti linijos įtampos? Ar jūs, pavyzdžiui, norite aptikti, jei kažkas pakėlė telefono? Jei taip gerai (bet brangu) sprendimas yra, pavyzdžiui DAA iš MITEL (aš naudoju MH88435 P kalbančių nuotolinio valdymo pultelis). Galite patikrinti MITEL svetainėje Specifikacijos ... nuoširdžiausi linkėjimai

Sveiki, DC vertę ir poliškumas suteikia jums linijos būklę ir skambutį, pvz. Būklę. "Skambintojo off-hook/on-hook", "vadinamas off-hook/on-hook".

Gerbiamasis DavidP, Jei norite sužinoti, yra kablys, įjungti arba išjungti, galite naudoti tiesiog optocoupler kaip jungiklis. Jei norite išmatuoti faktišką įtampos, galite naudoti paprastą Phototransistor pagrindu optocoupler (pavyzdžiui NPN). Ieškoti diagramoje duomenų lapo Einamųjų pervedimų santykis, palyginti su tiesioginės srovės. Šiame grafike aprašyti tarp LED tiesioginės srovės ir tranzistorius pelnas racioną. Rasti tiesinės zonoje ir ja naudotis. Kaip LED tiesioginės srovės pokyčių, per Phototransistor keisis. Naudokite mažas rezistorius kolektoriaus (arba emiterio) priemonė Šios srovės. Žinoti, kad per grandinę kalibravimas gali būti reikalingi. Ji turėtų dirbti :) Perspėjimas: Būkite atsargūs, jei jums kovoti su DC componenet. Ususally nė linijų, bet atsižvelgiant į bendrą kintamosios srovės tinklo pagrindu. Tai reiškia, kad kai elgtis su telefono linijos, jūs turite gerai izoliuoti pagrindai ir maitinimo šaltiniai. , Pazam

Dėkoju visiems memebers, bando man padėti. Kai kurios idėjos yra tikrai naudinga. Matavimai yra reikalingi PABX jungikliai. Aš pagerinti automatinio MULTI PORT testeris. Dėl šios priežasties aš, privalo išmatuoti faktinį įtampos linija. Su kabliu ant patikrinkite, kad įtampa yra ne mažesnė kaip 30VDC ir ne daugiau nei 53Vdc. su kabliu išjungimo įtampa 12Vdc ir ne mažiau nei 8Vdc. Be to skambėjimo įtampa turi būti matuojamas aplink 70Vac. Matavimai yra apdorojami pagal A / D gražus 89S8252. Kitas žingsnis yra patikrinti numerio rinkimo signalo buvimas. Tai nėra taip sunku, kaip aš galiu patikrinti Ausinių garso signalo, o ne tiesiai ant linijos. Sudėtingesni aptikti buvimą ant linijos nepageidaujamų garsų. , Nes ji yra automatinis įtaisas nėra Galimybė dokupienia klausytis signalo. Signalas turi būti išbandytas mikro. Man bus malonu išgirsti forther įėjimai dėl tų dalykų.

Gerbiamasis DavidP Dabar aš geriau suprasti jūsų poreikius. Jei esate pastate bandymo stendo jums turėtų apsvarstyti galimybę naudoti Diferencialinė zondas. Ji būtų tiksli ir paprasta naudoti. Tik žemyn pusė yra zondo kaina. Jeigu Jūs ieškote pigesnis sprendimas, aš manau, kad mano idėja naudojant OPTOCOUPLER matuoti įtampos komplektą jūsų poreikius. Pripažindamos signalus ir triukšmą, turėtų būti lengva, jei naudojate FFT. Galite naudoti procesorius mėginio telefono linijos ir tada siųsti duomenis į kompiuterį tolimesnei analizei. , Pazam

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back