kas gali pasakyti man, kaip padaryti negriežtosios pradžios.

Z

zhouhongwei

Guest
kas gali pasakyti man, kaip padaryti negriežtosios prasideda apie 3-phase ac motorinių į 8051?
kaip sukelti thyrister, tai padaryti 3-phase ac motorinių negriežtosios pradžios.
kaip programa 8051 ar kitų mikrokontrolerio.
pasakykite man, manau jums!manote, kad Jums!

Tai nėra paprasta.

Įranga:
- Jūs turite padaryti tilto 6 diodai, kad gauti DC įtampa apie 500V
- Antra, turite pridėti kondensatorius į filtrato įtampa (3 fazės atveju Jums nereikės įtraukti kap.)
- Turi remtis inverterių, 6 IGBT (arba MOSFET ar Dies tranzistorius)

Programinė įranga:
- Kodas atminties padaryti Skaitytis lentelė sinuso signalas (daugiau elementų lentelės daugiau nice sinusinis jums)
- Programinės įrangos turite padaryti U / g = const.
- Jūs turite padaryti 3 nurodymus dėl sinusinis lentelė 120 laipsnių sinusinis.Naudokite laikmatç persijungti tarp dviejų mėginių sinusinis dėl paties etapas.Su įvairiais amouts laiko tarp dviejų pavyzdžių gausite skirtingų dažnio.Yra daug minkštos / sunkaus darbo.

Mr.Cube

Dėkoju savo peržaisti! galėtumėte pateikti keletą straipsnis.

Labas

Aš padariau tai, kai jau seniai

Jūs turite programa galios kelią
pvz. galios motorinės turėtų augti lėčiau

DP (variklio galia) / Dt turi būti lėtas, priklausys nuo to, kaip minkštas jums reikia pradėti

Jei naudojate PWM valdymo motorinių greitis Jums reikia pradėti nuo mažos vertės ir incress su laiku - sukurti Ramp

geriausiasbobi

Norėdami Trifaziai sofstarter jums reikia:
Valdymo skirsnis:I have one sample program for an 8051 derivative so please pm me.
Galia skyriuje:

1 .- Kiekvienai fazei, Jums reikės dviejų SCR (arba Thyristors kaip pasakyti), susijusias atgal atgal taip, kad veikia kaip kontroliuojama perjungtuvo AC srovė / įtampa.

2 .- Priklausomai nuo pagrindinių įtampos, jums reikia apsaugoti SCR naudojant ir Snubber tinklą, iš esmės sudarytas dėl RC išdėstymas išilgai varistor, patikrinkite powerex arba IR tinklalapius pvz.

3 .- Dėl šaudymo SCR bei izoliacijos elektros energijos skyriuje nuo kontroliuoti turite pasirinkti Optoisolators arba Pulsas transformatoriai kartu su jais susijusių varžai, diodai ir kondensatoriai.

Aš pagrindinis susitarimas yra, kad kiekvienas suinteresuotas prašome val.

4 .- Siūloma įdiegti greitai veikiantis saugiklis (už puslaidininkių naudoti) kiekvieno etapo sąnaudų.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back