Kas gali man padėti aukšto dažnio lenta dizainas?

Dariush gali būti daugiau specifinių? Dizainas aukšto dažnio lenta gali būti kažkas, nuo 10MHz GHz paprasta LNA sudėtingas tranceiver ir tt. Gal schema ir paraiškos idėja padės. Bye Mazz

Labas Noriu dirbti aukštos spartos skaitmeninės lentos, aš žinau, ką apie Mikrobangų krosnelė, Kaip aš galiu pradėti kurti šios lentos? dažnis 10GHz. dėka pirkti

Hi Dariush, kokia turėtų būti jūsų laive exactliy daryti? Ar tai grynai skaitmeninio dizaino? Kokios logika (EST, ...)? Koks yra jūsų laikrodžio dažnis? Ar laikrodžio 10GHz? Bye

Labas Noriu dizainas skaitmeninio lenta, su laikrodžio dažnis apie 10 GHz. Bye

Hi Dariush, skaitmeninio dizaino su laikrodžio dažnis 10GHz šiandien beveik neįmanoma. Pažvelgti į faktinį procesoriaus: net ir šie įrenginiai veikia dažniais žemiau 3GHz ... , Jei ateityje skaitmeninių prietaisų, tokių dažnių bus prieinami, jie tikrai bus clocked su daug žemesnio dažnio (pvz., 100MHz) ir multiplicate laikrodžio viduje su PLL (visos šiuolaikinės procesoriaus šiandien tai padaryti). Taigi, jūsų lenta dizainas bus daug lėtesnis. Bet taip pat šių "nedidelio" dažnių turite rūpintis apie linijos varžą atitinka linelengths ir teisingai nutraukimas. Bye

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back