Kas gali man padėti ant filtro VSWR žemos temperatūros?

Q

Qiang

Guest
Aš sukūrė Cables filtras comuniciation dažnis
į kambario temperatūroje jis yra geras, tačiau kai temperatūra yra -25 ℃, mano keistą, dalį savo produktų, yra gerai, bet iš kitos pusės yra blogai.
ir kai tempertaure grįžo iki kambario temperatūros, VSWR negali grįžti į gerą, kurie gali pasakyti, kodėl?

ir kitos rūšies filtrą, kad žemos temperatūros VSWRis blogai, tačiau kai temperatūra atgal į kambarį tempperature, tai gerai per?

Pabandykite drėgmės viduje kameroje.Esant žemai temperatūrai didesnis drėgnumas gali padaryti VSWR iš Cables filtras bus didesnis.

Jei yra kokių nors Susitelkusius komponentus, jie gali išplėsti ir sutarčių
ir tai gali pakeisti charakteristikos filtro.Jei galite pabandyti atspausdintas filtras, jie daugiau imune į šią problemą.Be to, jei VSWR yra
tik klausimas, kurį galima įdėti izoliatoriai prie įvesties ir / ar produkciją.

Sėkmės

Šis atsakymas reiškia, kad jums tai Cables quarterwave Nuograuža filtrą.

Mano patirtis rodo,
kad beveik visa nominali galia operacija, Nuograuža filtrai lanko ne atvirosios grandinės pabaigoje didelės drėgmės sąlygomis.Jei Jūs galite gauti filtras atidaryti (pabandykite nebūtų sutrikdyta Nepilni ar sukabinimo įtaisų sudedamųjų) turėtumėte matyti deginti ar sprogimo ženklus pabaigoje vieną ar daugiau Nepilni.Taip pat galite išgirsti fizzing garsas nuo filtro pagal gedimo sąlygas.

Yra tikrai tik trys išgydo šią problemą:

1) Mažinti energijos.

2) Sumažinti drėgmės ar padidinti temperatūrą.Oro kondicionavimo įrenginių, kurie smūgis šaltu oru per savo filtrą, gali turėti poveikį staiga sumažinti temperatūra ir sukelia "lietus" viduje filtro (I've seen this happen in the past).

3) Gaukite filtras, didesnės galios įvertinimas.

I hope this helps.

ten ne Susitelkusius elementai,
ir jei Huminity yra priežastis, kodėl kai kurios filtras yra geras?
ir is't daug energijos

Prašome parašyti brėžinys jūsų įkalbinėti filtras ir arčiau foto čia naudojant skaitmeninio fotoaparato.Abi rinkmenos JPEG failo formatu.Tada jis lengviau pabandyti pamatyti sukelti klaidų.

Suprantu blogai VSWR lieka kai kurie filtrai po sugrįžimo iš šalto iki kambario temperatūros?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back