Kas gali išspręsti šį ADC Puzzle!

A

ahmed osama

Guest
Dear all dabar atrodo, kad mes ADC12DL040 iš www.national.com su Sample Rate: 40 MSPS Visas Power Bandwidth: 250 Mhz iš tiesų, ką aš žinau, kad kai imties dydis 40Mhz taip MAX MAX įvesties freq turėtų būti 20 MHz Taigi, kas yra 250MHZ ??????? ačiū visiems bye

Sveiki Galite dirbti su įėjimo signalo iki 250 MHz, atsižvelgiant į perdiskretizavimą ex 250MHz bus kaip 10 MHz,

aš nesu tikras, bet manau, kad tai reiškia, kai u naudoti ADC, siekiant skaitmeninti JEI signalas, čia galite naudoti signalas apie IF vežėjas didesnis nei Naikvisto normą, kad BW yra gerbti Naikvisto norma. ty u gali demoduliuoja signalas apie 200MHz vežėjas tol, kol signalas BW <40MHz / 2

ir gali demoduliuoja dėl nešlio signalas? kaip ADC galima padaryti, kad? ką aš žinau ADC tiesiog konvertuoti analoginius singal į mėginių skaitmeninis srautas ..?

mėginių ėmimo signalo formos vaizdų signalą kas FS, todėl ir gali naudoti atrankos procesą gauti aplink DC signalą, o pagrindinis signalas moduliuojamas vaizdas, tai vadinama imties ėmimo (undersampling)

[Quote = safwatonline] ėmimo signalo formos vaizdų signalą kas FS, todėl ir gali naudoti atrankos procesą gauti aplink DC signalą, o pagrindinis signalas moduliuojamas vaizdas, tai vadinama imties ėmimo (undersampling) [/ citata ]: idėja: idėja: labai nauja informacija. man Thanks a lot: D

Nors ankstesniuose postuose yra teisingi; paties prietaiso turi įėjimo dažnių juostos plotis turi būti daug didesnis nei mėginių ėmimo dažnis leisti įvesties signalo atsiskaityti per įsigijimo metu ADC. Prietaiso tikslumas priklauso nuo įsigijimo signalas per mažas laiko diafragma per įsigijimo etapo pertvarką. Įvesties turi turėti pralaidumo, kuri leidžia ADC įvesties dinaminį diapazoną konverteris atsiskaityti per tą angą taip, kad nebūtų iškraipoma atrinktų signalą. Cheers, Petras.

[Quote = mahgoub] kodėl jis negali būti tiesiog klaidingas [/quote] su www.national.com ! gali būti su Prob. 0,000000001% lol! taip taip skirt. Ačiū

[Quote = mahgoub] kodėl jis negali būti tiesiog klaidingas [/quote] Na, ji puikiai veikia ir BTS projektas Aš vieną kartą dalyvavo a. ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back