Kas gali duoti man patekti į Synopsys PARDUODAMI?

M

mami_hacky

Guest
Kas gali pasidalinti savo Synopsys PARDUOTAS su manimi, tik vieną savaitę? Tada Aš duosiu jiems atgal į jį. : Lol: (Tai yra teisinis pranešimas.)

Ei, puikus nariai, tikrai nėra nė vieno, pasidalinti tuo, ką jis su manimi?

Galbūt, jei jums yra konkretesnės, ką jūs ieškote kažkas gali jums padėti. Ką jūs darote, yra panašūs, jei norite skolintis cukraus puodelio iš kaimyno, prašote jo raktas nuo namo, kad jūs galite gauti jį (ir kokios dar norite), jei norite. : Sm31:

Ar žinote, kad parduodamas 2002,12 dydis? [FAILAS] ssd_T-2002.12_common.tar.Z. . . 5 gruodis 08:13 348k [FAILAS] ssd_T-2002.12_ssd1.tar.Z. . . . 5 gruodis 08:15 347010k [FAILAS] ssd_T-2002.12_ssd2.tar.Z. . . . 5 gruodis 08:14 330370k

kiek aš žinau, o jūs nesate vietoje numeris, jūs negalite užsiregistruoti synopsys.com

Natūralu, kad aštuonių mėnesių jau praėjo. Elektroda pakeitimus ir mes taip pat. Net eBook skyriuje yra uždaras. PS: PARDUOTAS atnaujinama kas tris mėnesius arba kas pusę metų. Aš mačiau kai kurių senų versija PARDUODAMI kai ftp įsikūręs CERNET.

negali patekti, kad neto, bet daugiau, jei aš galiu gauti PARDUOTAS. Universitetas turi vieną, bet kai aš noriu prie FTP atsisiųsti juos, ji sako, "uždraustos prieigos"

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back