Kas EM Programinė įranga, imituojanti plokščių struct.s dėl Anizotropinė subs.?

B

beetro78

Guest
Kas Sw labiau tinka imituoti Planar structure ant Anizotropinė substratai?

Bandžiau DIZAINERIS ... bet jis neveikia su Anizotropinė medžiagų ... Lite pati Sonet ...

Bandžiau HFSS, bet ji nėra labai draugiška ir patikima dėl sužadinimas: aš imituoti paprastas CPW su dviem bangų uosto galuose (po visų pamoka reccomandations į HFSS uosto) ir man keista, rezultatus apie sklaidos parametrų.

Aš išgirdau apie ADS MOMENTUM .. o aš niekaip negalėjau pelekų bandomąją versiją.O
Ar kas nors žino, jei reikia mano tikslas?Ir taip pat, kaip aš galiu gauti programinės įrangos išbandyti?

Kita įranga su reccomand?

Ačiū u!

Tiesiog įdomu ...Kokie yra dielektrikų savybės jūsų?

beetro78 rašė:

Kas Sw labiau tinka imituoti Planar structure ant Anizotropinė substratai?Bandžiau DIZAINERIS ... bet jis neveikia su Anizotropinė medžiagų ... už Sonet Lite patį ...Bandžiau HFSS, bet ji nėra labai draugiška ir patikima dėl sužadinimas: aš imituoti paprastas CPW su dviem bangų uosto galuose (po visų HFSS uosto pamoka reccomandations) ir man keista, rezultatus apie sklaidos parametrų.Aš išgirdau apie ADS MOMENTUM .. o aš niekaip negalėjau pelekų bandomąją versiją.
O

Ar kas nors žino, jei reikia mano tikslas?
Ir taip pat, kaip aš galiu gauti programinės įrangos išbandyti?Kita įranga su reccomand?Ačiū u!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back