Kas bus bibliotekų komandos ateityje apimtį?

N

nav_vlsi

Guest
Hi pals,
iš tikrųjų aš esu pirmojo kurso studentas, šiuo metu dirba bibliotekoje komanda, kurioje aptariama STD ląstelių, atsiminimai ir IO's. Norėčiau sužinoti, kas yra mano darbas future.i really dont know much informacijos apimties ABT šios bibliotekos domeno ir aš tikrai baisu, kaip bus mano darbas atrodyti 3-5 metų nuo dabar, man reikia tavo suggestons.Kokia turėtų būti mano trumpas ir ilgalaikis tikslas turėtų atrodyti.
nav

Hi nav_vlsi,
Buvau ten, kur esate.Bet aš exiteed jį 1,5 metų.Lib plėtra buvo mano pirmasis darbas, ir aš nuobodu su ja labai greitai.Tik pažiūrėkite į savo vyresnio amžiaus žmonių, ką jie daro, ar praeivius sekasi?Jei yra techninės asmuo, norėčiau eiti techninės kopėčios, I wont rodo lib plėtra kaip vienas iš geriausių dalykų.Kita vertus, jei norite eiti valdymo laiptais, ir galite likti, kur esate.
Mano senjorams, jie atrodė kaip daro būtent tai, ką darau, ir prižiūrėti ppl kaip man truputį.Nesu Fancy daryti, kad ir aš didnt išgalvotas būtų susiaurinta iki "elementų", mano gyvenimą, todėl aš išėjo.
Bet vienas geras dalykas yra, aš suprantu libs daugiau nei normaly FE ppl daryti, ir kad yra realus plius.
Manau iki tavo garso, kad dirbate ne ST arba TI?
Kr
Avi
http://www.vlsiip.com

Hi nav_vlsi,

Bibliotekų plėtros yra apie grandinės projektavimo įgūdžius ir yra didžioji sritimi.manau, kad šiuo požiūriu, šioje srityje, esate tikrai daro kažką (projektavimas kai kurios ląstelės).Siūlyčiau laikyti save dėmesio į biblioteką grandynų projektavimo ir palaipsniui pereiti prie atminties deisgning.Likti, kur esate, nes naujesnis tai geriausia srityje jums.Pagalvokite, keičiasi tik po kelerių metų.

Į sveikatą!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back