Kas Analog Devices DSP gali jums patarti man?

K

kirgizz

Guest
Labas,

Aš susijusius su skaitmeninių signalų apdorojimo taikymas.DSP I'm using yra Siemens DSP56xxx kuris yra gana gerai mano nuomone: fiksuotas taškas, 24 bitų duomenų, 48x48 bitų daugybos, apie 160 MIPS (Real MIK).
Bet pirmiausia jai trūksta gero remti ir antros tai nėra plačiai naudojama ir pasenusi.Taigi, aš nusprendžiau o pakeisti AD DSPs.Yra problema: reikia laiko norint gauti susipažins su nauju prietaisu yra per ilgas man.
Dėl šios priežasties aš verčiau naudoti DSP panašaus tikslumą ir efektyvumą.

Lankiausi AD puslapyje ir gavo apjucis DSP šeimos pristatė ten.Jie arba mažomis kainomis 16 bitų fiksuoto taško DSPs arba labai galinga ir brangu 32 bitų slankiojo kablelio DSPs.DSPs iš TI don't impress me much.Ar yra labai didelis skirtumas tarp ASM-programmig fiksuoto taško, ir slankiojo kablelio DSPs?(Galima naudoti AD slankiojo kablelio DSPs).

Ar galite man duoti keletą patarimų prašom?

Nėra * * didelis skirtumas programavimo 32bit SHARC fiksuotos arba folating kablelio operacijas.

Pavyzdžiui

R0 = R1 R2; / / Pridėti registruose kaip sveikieji

f0 = F1 F2; / / Pridėti registruose kaip plūdės

Labas,
Jeigu jums reikia greičio jums reikia eiti į fiksuotą tašką ir geriau programavimo slankiojo kablelio.Mokymai ADSp assmebly yra gana lengva.

Galite pradėti juodapelekis serija ir manau tai tik serija, kad gali likti ilgą laiką.

BRM

Labai tau ačiū.

Manau AD 16 bitų fiksuoto taško DSPs tik tai?compilers/tools with EZ-Kits?

Dar vienas klausimas: ar jie laivas bet be-of-charge
kompiliatoriai / įrankiai su EZ-Rinkiniai?
Linkėjimai

Hi kirgizz

Turiu blogos patirties su nauja skelbimų Flash DSP: ADMCF326 specializuojasi Motor Control.

Ji kompiliatorių / debuger / Flash programuotojas Parsisiųsti nemokamai.

Dirbdami su šia priemone buvo tikras košmaras!

Pavyzdžiui, jei jūs netyčia užrakinti "saugumo bitų" diegiamas Jūs negalite ištrinti flash anymore (gausite OTP ...)

Todėl aš labai recomand jums išvengti AD Flash DSPs!

Jei norite privalumus Flash prietaisų TI DSPs vietoj!

labas
galite naudoti Blackfin DSPs ...ji yra paprasta naudoti labai lusto ir labai labai galingos, IDE yra nemokama interneto svetainėje (Visual DSP), ir Jūs galite naudoti C programą, jūs labai gera medžiaga internete naudoti su šiuo procesoriumi.
savybės yra apie 800 MOK (daugina ir acumulate).

prie

Ačiū visiems.Didžiosios patarimus!

Atrodo juodapelekis DSP šeima gali būti labai tinka mano dizainas.
Imsiu šiuo DSPs išvaizdą.

Kas yra "Flash DSP?Aš niekada girdėjusi šį terminą (aš visai į DSP newbee).Linkėjimai

Jei turite DSP sistema, jūs turite turėti kai kurios pastovioji atmintis archyvuoti jūsų paraišką ir įkrovos paraišką, flash DSPs yra DSPs su kai kuriomis lakieji atminties (Flash) prie archyvas jūsų paraišką.
nors pataisyti mane jei aš neteisus ...

prie

į gyvatė

aahh, kažkas panašaus į plokštelę ROM (o Perrašo).tai?
Tai iš reklamos, Analog įranga ... ji turėtų būti nemokama.Bet aš rasiu kitą frazę Skelbimo atrankos vadovas PDF: "VisualDSP Test Drive 90 dienų nemokamu bandomuoju".klaidina ....į mandrei

Ar jums susidoroti su VisualDSP arba su kitų skelbimų programinės įrangos komplektą?Thanx už greitus atsakymus.
linkėjimai

Taip jis yra tarsi On-Chip ROM, bet jis yra "Flash", "Visual DSP toliau funcinal Jeigu jūs įtraukėte savo clok atgal, kai jis baigiasi, galite tai padaryti, arba formatą ir iš naujo jį ..

Hi, Happy New Year!

mano nuomone Blackfin šeimos netinka prie mano dizainas, nes 16 bitų duomenų žodžio ilgį.
Aš perskaičiau kai kurių duomenų lapų iš reklamos (pvz. ADSP-21160N EZ-Lite Kit).Ir aš rasiu įdomus dalykas yra.Ta, kad naudojant programinę įrangą yra tik 21K programa žodžiai (gali būti pernelyg trumpas mano dizainas?).Jei taip, tai turi būti licencijuota.Kiek tai kainuoja?Aš manau, kad jis nėra pigus.

Gal kas nors duoti man truputį apžvalgą?linkėjimai

Hi kirgizz
Kokie yra periferinės įrangos (UART, USB, ADC, CODEC, CLK, MCU ir tt) reikia kartu su DSP procesoriaus ir ką perdirbimas (MIK) jūs ketinate daryti DSP?

Labas, puviarasu.

Turiu DSP bent 150 MIPS efektyvumą, galimybė 48x48 bitų daugybos (fiksuoto taško) arba panašus slankiojo kablelio.Reikalinga Peripherals yra 1-2x SPI ir 6x I2S/SPI suderinama sąsajos ryšio su 20-24 Bit Codec (2x ADC ir 4x PPK).linkėjimai

Citata:

į mandreiAr jums susidoroti su VisualDSP arba su kitų skelbimų programinės įrangos komplektą?

HI kirgizz
Manau, Analog Devices hammerhead SHARC procesorius 21161n bus tinkamas procesorius Tai 32 Bit Floating point procesorius veikia 100 MHz ir (jis turi 1 SPI uosto, 4, Sportas, 2 NUORODA uostai ir lygiagrečios sąsajos autobusu) ji yra specialiai suprojektuota Audio paraiškas galite rasti daug lentų iš įvairių tiekėjų šio procesoriaus.
Produkto aprašymas
h ** p: / / www.analog.com/en/prod/0, 2877, ADSP% 252D21161N, 00.html

Iš reklamos komplektas yra garso 2 eilutė INS ir 6 LINE Outs
21161-Hardware - EZ-KIT Lite Evaluation Kit ADSP-21161 SHARC procesorius
h ** p: / / www.analog.com/en/prod/0, 2877,21161% 252DHARDWARE, 00.html

Linkėjimai
Puviarasu

į puviarasu

Ačiū, aš jau šiuo lenta: atrodo, kad labai tinka mano dizainas.Aš tik bijau 5K "nemokamai" vartotojo kodą riba VisualDSP išsiunčiamas su valdyba.Dėl pilnos versijos kaina yra per didelė.į mandrei

Ar tai reiškia, aš tik gali vykdyti savo kodą iš kompiuterio (x kartų), tačiau negali derinti tai?
Tada realiu laiku derinti yra įmanoma, jei turite šio aparatūros emuliatorius Kabelinė / diskusijų lentoje?Ar galiu naudoti jokios programinės įrangos modeliavimo / emuliacija iš priimančiosios?linkėjimai

Hi kirgizz
Kas jums sakė, buvo neteisingai, eiti per EZ rinkinių instrukcijoje.VDSP tiekiama kartu su valdyba sieks, kad laive atskirai (be apribojimų kodas dydis ne 5k) ir jūs galite sekti per USB prievadą (turiu atsekti grandinę ir išgyveno rankinis) ir išlaidos laive yra $ 495.

Thanks & Regards
Puviarasu

į puviarasu

Norėčiau tikėti, o jūs, bet šie terminai pasakyti man kitą dalyką: "License išsiunčiami su EZ-KIT Lite taiko šiuos apribojimus.

Apie vartotoją programa dydis s kodas yra tik 5K žodžius (1 / 4) ADSP-21161N procesorius s programos atminties.
Nr jungtys simuliatorius ar emuliatorius sesija leidžiama.
EZ-KIT Lite įranga turi būti prijungta ir maitina įkurta siekiant naudoti VisualDSP su rinkinio License ".

-> ADSP_21161N_EZ_KIT_Lite_Manual_Rev_2_1.pdf, 122 42 puslapis

linkėjimai

forget it brangus?495 JAV dolerių.Ar kam nors parduoti pigiau DSP eval lentos pradedantiesiems?

Galite naudoti Microchip dsPIC.Galite gauti demo valdyba tik US $ 99,00
Patikrinti www.microchip.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back