Kas įrankiai naudojami sistemos lygio tikrinimas

Tai priklauso nuo to, ką nori imituoti arba naudojant modeliavimą:Digital

SystemC, VerilogC

C / C

VHDL / verilog (ModelSim, LDV)Analog:

Matlab (ir labai sudėtingų sistemų, tokių kaip radijo imtuvas su sąsaja, sigma-delta keitiklio, Baseband Processor)

C / C , sudėtinga ir sunku skaityti kitų dizainerių, bet ir labai greitai

AHDL / VHDL-AMS
Gera mažo sudėtingumo Analoginė dalis, gera integracija su skaitmenine sistema

Saber
Mixed Signaldėl pirmiau aprašytų priemonių derinys, dažniausiai lėtai dėl OT veiklos Loos nuo simuliatorius [/ b]

C / C
Jei tai susiję su skaitmeninio signalo apdorojimo, SPW / Cossap / Matlab / Simulink gali padaryti.

Nėra bendro atsakymo į šį klausimą.Tai priklauso nuo darbo sudėtingumo, šaltinis, kurį gali naudoti.Žinoma jūsų įpročiai tuo pačiu metu.

tiek daug įvairių kalbų ir įrankiai gali Apytikslė mane

u can do vienas dalykas, kad gera ranka ant bet kokios vienos kalbos, kaip verilog, C.and u can do komandą bet kokį tikrinimą kalba.
bet ji
1.tcl/tk
2.vera
3.system C
4.system verilog
5.arm

Manau, jei dizainas includeing CPU arba MCU, reikia naudoti surinkimo arba c, kad patikrintų

Hi zhangpengyu:

Jei kuriate komunikacijos lustas, manau, Vera | e bus patikrinti pasirinkimas.

Jums reikia naudoti SystemC nes ji patogi.Be to, ji yra atviro kodo įrankiu.

Yra įvairių methodologis kurioje galite patikrinti kai kurių įrankių, aš paminėtas toliau --
a.Specman grindžiamas patvirtinimas, arba
B.Micropack pagrįstas (ARM), arba
C.SystemC (Cadence) pagrindu arba
D.TCL / TK, kurių arba
E.VHDL / Verilog grindžiamas patvirtinimas, arba
F.Derinys pirmiau

Yra įvairių priemonių, kuriomis galite atlikti patikrinimą.
Bet aš sakau Specman ar sistemos C Perl yra labai geras pasirinkimas,
tradicinis verilog kurių yra daugiau arba mažiau įrangos tipą, jis neturi būti būtent toks.
Verification ENV turėtų būti programinės įrangos tipą.

Populiariausios tikrinimo priemonė, kuri gali palaikyti sistemos lygis SpecmanElite nuo Verisity Co Ji apima tiek žemo lygio ir aukšto lygio struktūras rašyti savybės ir tvirtinimai.Žemo lygio struktūrų apima CTL ir Lt.Tačiau aukšto lygio struktūras, įskaitant kai kurias, kaip klasės į C struktūras.Pavyzdžiui, galite aprašyti procesoriaus remiantis panašaus klasės apibrėžimas, C struktūra ir rašyti daug savybių, kurių jis.Taigi, galite rašyti apie aukšto lygio, aprašymo, kurios yra būtinos siekiant padaryti sistemą, lygio tikrinimas.Tokiu būdu jūs galėsite daryti atitikties tikrinimą, jei jūs apibrėžtumėte sistemos aukšto lygio abstrakcijos.

Linkėjimai,
KH

spauls, gal galėtumėte duoti, kaip kokios užduotys bus panaudoti perl įgyvendinti, kokios užduotys bus naudojimą systemc įgyvendinti paaiškinimas?

kaip dinamiškai generuoti dirgiklius su systemc?Kaip nurodyti testas su systemc pagrįstas testbench?

ačiū

Id priklauso nuo projekto pobūdžio.Mostltly sistemos lygis verifcation invloves verilog (pakartotinai nuo bloko lygiu arba "Visas Chip lygis), dalis C kodą (vairuotojams arba iki kodą arba kitokią intrerupt susiję kodas boot) sukurta programinės įrangos grupę arba foem gaminiai komanda Asssembly kodas (jei procesorius dalyvauja), pli rutiną sujungti visus šiuos.Tai ne visada, būtinų, kad šios instrukcijos.Dėl deisgn kuri llow įranga depency (menas tiesiog sretting kai regiates arba paleidimo iki) grynas verilog / C / Specman / Tikėjimas gali būti naudojami.Mano personl nuomonę, kad SystemC yra naudojami veiklos modeliavimo bent SysyemLevel, kad tiesiogiai naudoti šią sysyem levele verifiication

Z

zhangpengyu

Guest
Labas
kiekvienas!

What's Popular įrankiai naudojami sistemos lygio tikrinimas?

Ačiū!zhpy

Aš tiesiog naudokite verilog, ir manau verilog gali padaryti viską.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back