A
atieh
Guest
Hi mielieji, aš dirbu su projektu palyginti standartas keitiklio ir MRF keitiklio. MRF keitiklis keitiklio modelis, kuris yra taip varžą triukšmo. taip, man reikia sukurti išorinį triukšmą iki tiek standartinius, keitiklio ir MRF keitiklio grandynų (į Takt programinė įranga), siekdama parodyti, kad standartą keitiklio išėjimas (signalo) bus triukšminga, kur, kaip MRF grandinės išėjimas yra tokia pati kaip befire (tai reiškia, kad varžinio į triukšmas). Aš sukurta tiek grandines be triukšmo, ir aš galėtų gauti teisingą signalų. dabar mano problema yra ta, kad nežinau, kaip sukurti išorės triukšmo. Aš kai mokslinių tyrimų ir aš mačiau, kad yra trys būdai padaryti. pirma naudojant "vpwlfile", kuriant triukšmo MATLAB ir atidarykite jį čia. antra naudoti verilog-. ir trečioji alternatyva yra panaudoti vsource. dabar, problema yra ta, kad nežinau kaip padaryti vieną iš jų. Jūs galite PLZ help me ir paaiškinti man, kaip kelti triukšmą, pavyzdžiui, naudojant vpwlf?. Aš vertinu savo atlygį Rgds Atieh