kartos triukšmo Takt

A

atieh

Guest
Hi mielieji, aš dirbu su projektu palyginti standartas keitiklio ir MRF keitiklio. MRF keitiklis keitiklio modelis, kuris yra taip varžą triukšmo. taip, man reikia sukurti išorinį triukšmą iki tiek standartinius, keitiklio ir MRF keitiklio grandynų (į Takt programinė įranga), siekdama parodyti, kad standartą keitiklio išėjimas (signalo) bus triukšminga, kur, kaip MRF grandinės išėjimas yra tokia pati kaip befire (tai reiškia, kad varžinio į triukšmas). Aš sukurta tiek grandines be triukšmo, ir aš galėtų gauti teisingą signalų. dabar mano problema yra ta, kad nežinau, kaip sukurti išorės triukšmo. Aš kai mokslinių tyrimų ir aš mačiau, kad yra trys būdai padaryti. pirma naudojant "vpwlfile", kuriant triukšmo MATLAB ir atidarykite jį čia. antra naudoti verilog-. ir trečioji alternatyva yra panaudoti vsource. dabar, problema yra ta, kad nežinau kaip padaryti vieną iš jų. Jūs galite PLZ help me ir paaiškinti man, kaip kelti triukšmą, pavyzdžiui, naudojant vpwlf?. Aš vertinu savo atlygį Rgds Atieh

pridėti maišytuvai blokas ir pašarų nuo triukšmo gen blokas ir originalus signalas gen bloko įėjimo. . Dabar panaudoti su poilsio grandinės išėjimo.

Pirmasis yra paprasta ir lanksti, ir naudoti ją savo darbe. galite paaiškinti, kad labai aiškiai, bet problema tada?

labas, thx guys, aš nusprendžiau panaudoti VPWLF parametras Cadence, aš sukurtas nuo triukšmo naudojant MATLAB duomenis. Aš nukopijuoti slankiojo kablelio duomenų Notepad tekstinio failo (1000 taškai). nes mano įtampa yra nuo nulio iki 1v. triukšmo DTA Ais nuo -0,5 iki 0.5V. ir whay Aš pridėjo VPLWF parametras kiekvieno standartinio keitiklio grandinę transiter ir aš pridėjo Notepad failą vietą VPWL failo vardą. bet kai aš norėjo paleisti mano grandinės Aš susiduria su klaida. jis sakė, kad atitiktų vieną iš tekstinio failo klaida. tada aš pridėtinės DC įtampos, laikotarpis, ir pereinamųjų laiko parametro savybės. tada klaida pakeistas į "twidth nenurodomas arba jos yra neteisinga". Aš grojo šiek tiek ir sužinojau jo, nes laikotarpis, esu rūšies supainioti dabar. gali u PLZ papasakok man, ką turėčiau tiksliai daryti? Aš tikrai vertiname gimęs padėti. thx atieh

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back