Kanalo talpa su modeliavimo

A

aliazmat

Guest
Sveiki visi, turiu MATLAB modeliavimo Rayleigh blukimas su BPSK ir apskaičiavo ergodic pajėgumus pagal formulę: C = vidutinis (log2 (1 + h ^ 2 * SNR)), tačiau noriu apskaičiuoti faktinę normą, kuri esu pasiekti be naudojant pirmiau nurodytą formulę, aš tai noriu apskaičiuoti pajėgumų klaidos tikimybė, tuo pačiu kanalu skaičius bitų perduodama, ar kas nors ką nors kita, bet dont wanna naudoti formulę. Noriu pamatyti imituoti, o ne naudojant konkrečią formulę .. Plz man padėti, jei galite ....... : Cry:

Prašome naudoti MATLAB įgyvendinti. turite discritize tai pvz. 0 iki 30 dB SNR ir kaip rasti pajėgumus. Faktiškai nėra jokio kito būdo be formules rasti pajėgumus. Formules, jūs paminėjote, Shannon jos visiškai teisus Gebėjimų formules

ačiū už atsakymą, bet ten turėtų būti šiek tiek atvirkščiai .....

Jums reikia perėjimo tikimybes rasti pajėgumus. Pridėtą failą apie perėjimo tikimybių blukimas kanalus gali būti naudinga. Aš taip pat pridedamas knygos skyriuje "Elementai informacijos teorija" apie kanalo talpa.

Manau, kad atsakymas būtų reikalauti, kad jūs žinote, kaip apskaičiuoti tarpusavio informaciją iš tėvukas, ir, jei jūsų dekodavimo yra pasikartojantis dekoderis, aš "d, o pasakyti jums sklypas išėjimo funkciją, jei galite (galite duoti keletą patarimų čia, jei norite), ir tada jūsų XMission norma būtų tiesiog A * R * log (2) M, kai yra po savo išėjimo funkciją R XMission norma ir M moduliavimo pvz., QPSK = 4, BPSK = 2 Arnhem.

Bendrovės įstatus, aš noriu MATLAB modeliavimo kodas kanalo talpa teorema . Prašome padėti man. Aš laukti savo gerą atsakymą.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back