Kampinis analizė Cadence

R

rf_ray

Guest
Hi all Aš ieškau už laidumo kampe analizę Cadence turorial. Aš naudoju TSMC 0,25 procesą. Dizainas rinkinys buvo įdiegtas. Atrodo, aš turiu parašyti scenarijų padaryti kampe analizė, yra tiesa?

Taip, jūs turėtumėte parašyti scenarijų kampe analizė

Kaip aš galiu scenarijų prieskonių failą analizuoti kampe?

Nemanau, kad jums reikia "rašyti" scenarijų paleisti kampų analizė. Visi parametrai gali būti nustatyti lange. Pirmiausia, jūs turite pasirinkti procesą, tada nustatyti keletą parametrų, tokių kaip temperatūra ... Pagalba gali būti geriausias instrukcija. Norėdami išsaugoti parametrus scenarijų tiesiog daro savo darbą pastarosios lengviau.

Kai užpildyti "modelis Bibliotekos" per setup, galite nurodyti "sektorius", kaip būdinga, FF, ss ir tt paleisti kampe imitavimas. Sėkmės!

Įvairūs kampe turi skirtingus rezultatus, tačiau kai kurie knygas priemonės turi paleisti FF, ss.etc. Taigi, kas kampe imitavimas yra geriausias, ir tiksli?

ff, ss ir tt visi kartu vadinami "kampus". Motyvas yra pamatyti, kaip proceso veislių įtakos jūsų dizaino.

Tai nieko, apie kuriuos kampe imitavimas yra geriausia ir tiksli. Lice micel99 sako, yra keletas sceniro už kampo modeliavimas, jie yra: tipiškas, FF, SS, FS ir SF. Paprastai, mes imituoti grandinė su tipiškas. Tačiau, atsižvelgiant į proceso variacijos metu gamybos, galite geriau paleisti visus jų befroe jūs pateikiate savo dizainą. Tikiuosi, tai aišku.

Jūs galite pamatyti Pagalba dokumentas dizaino rinkinys ir modelis. Jis jums pasakys visas kampe tipo jūs galite naudoti.

Galėčiau prisiminti Cadence savo padėti, yra pamoka rašyti scenarijų vadinamas OCEANS ar kažką panašaus paleisti kampe imitavimas. galite rasti jį į Cadence padėti dokumentą arba rasti Cadence samouczku kelias rankiniu būdu. Sėkmės!

Aš jums priminti, kad kampuose yra temperatūros diapazonas (žr. savo spec.), Įtampa (paprastai + / -10% + spindulių kritimo), ß = Nslow-Pslow, FF = Nfast-Pfast, FS ir SF. Ir visi deriniai ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back