Kampinė maršrutą

B

binu G

Guest
kurių priemonių parama kampinis maršrutą.
ieškau galinga vienas.

binu g

Globėjas Galia PCB yra ramioje naudinga
Jos paprastos naudoti ir ramioje galingas.

Tiekėjas, atėjo pas mane į naują versiją Zuken's cadstar programinės įrangos.Cadstar 6.0.Naujoji versija atrodo rami gera, bet
aš dar išbandyti.
Nemokamai naudotis n atsisiųsti bet kurios funkcijos yra išjungti už freewares.

"Naujos pagerintos CADSTAR Express Programinė įranga leidžia naudoti visas funkcijas CADSTAR 6, su didesniu dizaino riba 50 bibliotekos komponentų ir 300 smeigtukai"

Štai svetainėhttp://www.cadstarworld.com/downloads.asp

LabasDaugiausiai kampinis maršrutą 45 laipsnių galima visose EGA programine įranga.Tačiau apykaitinė maršrutą nėra palaikoma daug eda platformos, kuri yra reikalinga kai kurių ciritcal boards.I atlikti sukamaisiais maršrutą AutoCAD ir importo į P * Otel ir trinkelės.

regasrds
Amjad

Labas,
ir priežiūros paaiškinti skirtumas tarp kampinės maršrutą 45 laipsnių ir apykaitinės maršrutą?I'm a lil prarado, o ne ramiai gauti pic

Taros

taring77,

Dėl labai didelio greičio (mikrobangų diapazone) dizainus, aštrius 45 ir 90 laipsnių kampu PCB maršrutą pėdsakai pateikti keičiasi pastebėtas impedancja linijoje, kiek žinau, daugiausia dėl odos efektą.Dizaineriai kad dirba tokios lentos reikia mokėti uždaryti attantion į tai, kaip jie keisti kryptį savo pėdsakus, darant lengvas (aplinkraštis) kreivė yra daug geriau signalas nei naudojant aštriu kampu ...

tai sukuria didelį poveikį dizainą.
iki ko pratęsti tolerancijos skirtumas gali būti pastebėtas.kai konstrukcija su bet kuriuo kampu ir digonal maršrutą bandoma.binu g

Citata:

Dėl labai didelio greičio (mikrobangų diapazone) dizainus, aštrius 45 ir 90 laipsnių kampu PCB maršrutą pėdsakai pateikti keičiasi pastebėtas impedancja linijoje, kiek žinau, daugiausia dėl odos efektą.
Dizaineriai kad dirba tokios lentos reikia mokėti uždaryti attantion į tai, kaip jie keisti kryptį savo pėdsakus, darant lengvas (aplinkraštis) kreivė yra daug geriau signalas nei naudojant aštriu kampu ...

Aš dirbu su 2,5 Gb / s serijos po poros metų ir 45's neatrodo, kad jokių problemų - aš atsimenu mato Motorola EST projekto vadovą, kai łuków arba 45's su taškais ogolił išjungti naudojami iki 45, tačiau tūkstančiai EST projektus visame kad neatitinka šio guidline - Straipsniai Manau dėl Ultracad.com net teigiama, kad 90 neturėtų būti problema, gali būti trečią straipsnį paskutinis pranešimas.

SIGINT

Visiems HSD, ortogonalioji maršrutą yra gerai, be jokių įstrižinės latakai / miters kiekviename kampe, ir, jei mes naudojame latakai į pėdsakus kampų, mes galime apskaičiuoti ilgis kiek galima Żłobić ilgis HSD-EST.Tai gali būti daroma nuoroda į knygą "EMS complaince ....." pateikė Montrose.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back