S
sunjiao3
Guest
Dear all,Aš stengiuosi padaryti kampe modeliavimo ADE iš candence, naudojant įrankį> kampe ...
Aš naudoju tsmc018 procesą.
Aš parašė failo pavyzdį, kaip cor_p3_libs.scs (šių):
biblioteka cor_p3_libs
skyriuje tt_1.8_27apima "../rf018.scs" skyriuje = Ttapima "../rf018.scs" skyriuje = tt_3v..apima "../rf018.scs" skyriuje = tt_bipEndSection
skyriuje ff_2.0_125įtraukti .....
skyriuje = ff...įtraukti .....
skyriuje = ff_bipEndSection
skyriuje ss_1.6_-40įtraukti .....
skyriuje = Ss....įtraukti .... skyriuje = ss_bip
endlibrary
Tada, ADE, spustelėkite meniu Įrankiai-> kampais ....
Į kampai langą, aš spustelėkite setup -> Pridėti bibliotekos ir dialogo bloko šoktelėjo out, I užpildyti tuščią su kelio pavadinimas ir aukščiau failą su nuosavybės vienu modelio libray.
Tada nustatyti temperatūros, pridėti kintamieji - VDD.
When I run modeliavimo, nėra klaida, tačiau pranešimas:"įveskite nuotolinio komanda režimu naudojant MPSC paslaugos (pamėklė, IPI, tt_1.8_27 ....)"ir modeliavimo atrodė, kad būtų sustabdyta, ir procesas lieka tyliai kaip mirę.
Kiekvienas turi encoutned tokia problema?
Prašome enlight mane apie šią temą!
Thanks in advance.
Aš naudoju tsmc018 procesą.
Aš parašė failo pavyzdį, kaip cor_p3_libs.scs (šių):
biblioteka cor_p3_libs
skyriuje tt_1.8_27apima "../rf018.scs" skyriuje = Ttapima "../rf018.scs" skyriuje = tt_3v..apima "../rf018.scs" skyriuje = tt_bipEndSection
skyriuje ff_2.0_125įtraukti .....
skyriuje = ff...įtraukti .....
skyriuje = ff_bipEndSection
skyriuje ss_1.6_-40įtraukti .....
skyriuje = Ss....įtraukti .... skyriuje = ss_bip
endlibrary
Tada, ADE, spustelėkite meniu Įrankiai-> kampais ....
Į kampai langą, aš spustelėkite setup -> Pridėti bibliotekos ir dialogo bloko šoktelėjo out, I užpildyti tuščią su kelio pavadinimas ir aukščiau failą su nuosavybės vienu modelio libray.
Tada nustatyti temperatūros, pridėti kintamieji - VDD.
When I run modeliavimo, nėra klaida, tačiau pranešimas:"įveskite nuotolinio komanda režimu naudojant MPSC paslaugos (pamėklė, IPI, tt_1.8_27 ....)"ir modeliavimo atrodė, kad būtų sustabdyta, ir procesas lieka tyliai kaip mirę.
Kiekvienas turi encoutned tokia problema?
Prašome enlight mane apie šią temą!
Thanks in advance.