Kalibravimo 75ohm 50ohm aplinkos

R

ropt728

Guest
Hi all, Aš, kalibravimo 75 omų aplinkos tinkamus trinkelėmis 50-75ohm ir 3.5mm 50ohm RF kabelis ir TRL CAL lenta (75ohm) Problemos prasideda čia kalibruoti atitikimo trinkelėmis nuostolių, man reikia, prijunkite adapterį prie mano atitikimo trinkelėmis. Adapteris turi būti 75 omų nominali varža, N tipo (moterų) SMA (vyrai) ...... Kiekvienas žino, kur galima įsigyti šį adapterį, turinčiam šį konkretų kriterijų? ar yra koks kitas būdas, kad galėčiau atlikti savo kalibravimą nenaudojant atitikimo trinkelėmis ir adapterio forma 50 Ohm iki 75 Ohm aplinkos? mielai laukiami jokio atsakymo

Yra 50 omų ir 75 omų "minimalios nuostolių PAD" skirtingų kombinacijų iš Agilent bei Maury mikrobangų. Susisiekite su t hem ..

ačiū, bet aš jau turime minimalų nuostolių pad.What, aš reikalingas yra nuo produkcijos MLP adapteris cal valdybos adapteris turi būti 75 omų nominali varža, N tipo (moterų) SMA (vyrai)

ačiū, bet aš jau turite minimalus nuostolis pad.What, man reikia yra adapteris iš produkcijos MLP cal valdybos adapteris turi būti 75 omų nominali varža, N tipo (moterų) SMA (vyrai)
SMA jungtys visada 50 Ohm.That, kodėl tu negali rasti 75 omų N f) SMA (M) adapteris.

Ką jūs darot, kai jums lieka virtų bulvių ar bulvių košės? Man asmeniškai pašildyta jau nbaleai skanu  O vat mano sesė jau nuo senų senovės daro bulvinius pirštelius su baltu padažu  ir pigu, ir skanu, ir paprasta. Man nbaleai gaunas būtent  pirštelius  padaryti (neturiu kantrybės tam), gi forma nbaleai jau ir svarbu, bet man smagiau tokius pailgos formos  lepioškiukus  valgyti  Galima juos dar ir džiūvėsėliuose apvoliojus kepti, kaip kad ką tik peržiūrėdama naujesnius stebimų blogų įrašus, pastebėjau Aušros didelių eksperimentų mažoje virtuvėje.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back