kaip ...

B

bigguy_ro

Guest
Labas!I post čia po dostałem supainioti Redingas visą medžiagą apie "AVR čia.Aš PCB nuo skalbimo mašina, kažkas panašaus Ariston arba Beko ir jie yra valdomi ATmega32L.Mano problema yra ta, kad nežinau kokios programuotojas turėtų daryti ir programą, kuri bus naudojama.Aš bandžiau su pony-prog ir IPT programuotojas ir aš neturėjo sėkmės.Ačiū!

Ar jūs naudojate tas pats duomenų valdytojas jums į PCB?

nes baigtų gaminti bendrovė užrakinta toliau rašyti ir skaityti valdytojas išsaugoti savo įmonės slaptą kodą

todėl pabandykite pakeisti saugumo ir fuse bitai
Aš naudoju pony-Prog be jokių problemų, kad ji turi darbą ir taip pat
Patikrinti ryšio schema už ponis-prog

Im naudojant "geriau STK200" programuotojas iš Lancos tinklalapyje, prijungtas prie interneto paslaugų teikėją (6 pin) uosto į plovimo mašina PCB ir gauti jokių rezultatų.Nr rezultatas reiškia, kad gaunu tik 0 arba F's ten.Aš ne turiu sąvokos, ką turėčiau daryti toliau, kaip skaityti, kad ATMega 32L ir jei tai įmanoma daryti su laivu?Jei bandote prisijungti valdybos prie pagrindinio maitinimo įtampa ir pabandyti kaip tai ar ji yra pakankamai tiekiamos elektros srovės įtampa nuo programuotojas?Ačiū už atsakymus!
PS Aš Pridedamas "geriau STK200" į paveikslėlį žemiau.
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

nuomos suteikti tiekimo valdybos
ir taip pat patikrinti, ar nėra kitų jungčių su IPT Kaisčiai
nes problema vis 0 ir F's atsiranda, kai nėra pakankamai galios, kad būtų

taip suteikti tiekimo valdybos, taip pat patikrinti, ar kiti elementai su Kaisčiai nes IPT smeigtukai turi būti tiesiogiai susijęs su programuotojas

Šis nedidelis programuotojas iš Jungtinių 7 technologijas, gali gyventi bet AVR serijoje.Tai kainuoja tik 500 / - Indijos rupijų.Dėl informacijos apie tą patį, tiesiog apsilankykite http://www.united77.com/KeeProg.htm.

Sėkmės
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Patarti!gal SPIEN saugiklis yra išjungtas!gal jūs ne programa atmega32L su savo stk200 (SPI) ...prašome patikrinti, programavimas naują ATmega32L sumanūs savo STK200 ...

Mes rekomenduojame naudoti avrdude (ateina į WinAVR su giveio.sys Windows XP ir naujesnės ... [sorry I
don't trust labai ponyprog ..])

Atkreipkite dėmesį!kad visą produktų flash yra užrakintas (saugomos), jūs galite `t read vidaus mirksinčius kad valstybės (taigi Jūs negalite kopijuoti vidaus programą.) į reprogram flash šioje valstybėje, reikia ištrinti pirmasis!(avrdude komandų E) iki atempting programą (net jei jis sako, kad jis bus ištrinti flash ... jis nebus ištrinti saugiklius!)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back