Kaip?

S

socware

Guest
Labas,
Noriu, kad dizainas Pirmasis Switched Capacitor 1-bit Sigma Delta ADC.
Noriu naudoti OTA ir komparatorius.

A / D converter turi bent jau numatyti, 50dB SNR (signalo tonoise santykis) per 100kHz signalo dažnių juostos plotis.
Mažiausias mėginių ėmimo dažnis: 64 MHz, Differential Input Range: 1Vppd,
Power dissipation: mažiau nei 30mWCan anyone help me, kaip elgtis.

Ačiū

labas,
Manau, kad turėtumėte kreiptis į kai kaip <understanding Delta-sigma duomenys Converters> knygas, yra popieriaus daug įdiegti pagrindinės sąvokos pirmos eilės vieną.
Kaip jūs spec reikia, sulankstytas-cascode arba Teleskopiniai OTA gali padėti jums dizainą.Norite pasakyti apie savo VDD įtampos?

Pagal jūsų specifikacijų sąraše, tai nėra sudėtinga darbą.Galite rasti daug pavyzdžių, JSSC.

fxxjssc rašė:

labas,

Manau, kad turėtumėte kreiptis į kai kaip <understanding Delta-sigma duomenys Converters> knygas, yra popieriaus daug įdiegti pagrindinės sąvokos pirmos eilės vieną.

Kaip jūs spec reikia, sulankstytas-cascode arba Teleskopiniai OTA gali padėti jums dizainą.
Norite pasakyti apie savo VDD įtampos?

Eldo rašė:

Pagal jūsų specifikacijų sąraše, tai nėra sudėtinga darbą.
Galite rasti daug pavyzdžių, JSSC.

tiesiog patraukti iš Richard Schreier knyga "Understanding Delta-Sigma Converter"
ir pradėti nuo ten.

Aš skaitau knygą, gali ir man papasakoti, kaip man daryti su MATLAB dizaino modeliavimo ...Turiu atsisiųsti ADC rinkinys .. kaip man dabar daryti ir imties MATLAB kodą ...

Ačiū

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back