Kaip versti bmp / png į GDSII formatas?

C

cdic

Guest
Sveiki, visi veikia any1 žino, kaip išversti bmp arba jpeg arba kiti vaizdo formatas gdsII formatas? Iš anksto dėkojame cdic

Thanks a lot, bet mano atveju, (x) chiplogo sudužo po gamybos. Mag arba. CIF failo Linux. ne Solaris, jis veikia gerai, labai ačiū. BTW, jūs neturite generuoti. Mag magija, galite tiesiogiai generuoti. CIF formato duomenis bet maketo redaktoriumi, pavyzdžiui, Panda2000 (mano namų išdėstymo redaktorius), Virtuso. Dėkojame cdic

Ar kas nors man papasakoti daugiau apie GDSII formatu. Aš perskaičiau kažkur, kad sunku makrokomandos jeigu šiuo formatu.

naudojant MATLAB [X žemėlapyje] = bmpread (bitmapfile); matrica X yra tik 3 RGB matrica jūs galite juos pakeisti bin ar hex ką nori

Yra įrankį, vadinamą bmp2gds rasti www.semigy.com . Jis gali konvertuoti į Bitmap formatas skaičių gdsii. Jūs galite peržiūrėti gdsii išėjimo prieš įrašydami į failą. Nemokamą demo galima naudotis.

Siūlome vaizdas gdsii formato konvertavimo paslaugos už labai mažą kainą. Mūsų pašto adresas yra info@edphoton.com . [Url = http://www.edphoton.com/Products% 20Images2GDSII% 20English.htm] www.edphoton.com [/url]
Sveiki, visi veikia any1 žino, kaip išversti bmp arba jpeg arba kiti vaizdo formatas gdsII formatas? Iš anksto dėkojame cdic

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back