Kaip veikia gedimo įvykti reklamos / da dizainas ir kaip sumažinti

T

tuza2000

Guest
glitch paprastai yra svarbi veiklos aprašas D / A keitiklis, bet kaip apie į / D Converter? Radau gedimo į ADC produkcijos suteikiant didelis sumažėjimas signalo ir triukšmo santykį. Kaip veikia glitch atsitikti? ir kaip jį mažinti? thx Jūsų pagalbos!

Ar yra sinchroninio laikrodį ADC produkcijos ir įsitikinti, ar duomenys yra užfiksuoti tinkamu laiku? Kartais šie trikdžių gali būti dėl vidaus schema vis dar bando padaryti "galutinės produkcijos sprendimu", bet perėjos parodė kaip viskas susimaišė dėl skirtingų vėlavimo tarp vartų.

aš negaliu suprasti, ką reiškia "Everton", aš į outbuffer laikrodis, radau, kad glitch dėl skirtingų vėlavimo tarp gatesm kaip kontroliuoti MSB ir LSB vilkinimo? Aš visa produkcija programuotojas ROM paties dydžio tranzistorius, tai būtina padaryti įvairaus dydžio skirtingų bitų?

Tai vadinama bitų syncronizaton. Kokios ADC yra? AFAIK rodomas tik lankstymo ADC. Naudokite Gray kodą, ir atsikratyti jo. Arba kai papildomos techninės įrangos.

mano dizainas Flash architektūra, aš noriu naudoti Gray kodas tačiau yra dvi problemos, kad i dont know kaip išspręsti: pirmasis yra tai, kaip paversti pilka kodas išėjimo į BCD kodą inorter į envalue mano konstrukcijos efektyvumą? antra yra tai, kad yra būtina sukurti Gray kodas BCD kodas grandinės dizainas? ar aš galiu padaryti ją naudoti MATLAB po apture išėjimo prie pc? ir D / A keitiklis gydyti glitch, triukšmo, kaip apie A / D konverteris?

Jei turite flash, galite naudoti thermometre kodą. Nėra jokios priežasties naudoti pilkos spalvos, nes th. kodas ir pilka turi tą patį turtą: 1 lsb chnage reiškia tik vieną bitų pakeisti kodą. Tiesą sakant, aš nesuprantu, kodėl jums tai išėjimo kodas: matau jums nuotraukas kodas 31 1 1,4 ar kažką panašaus tai .... Kaip jums 33,4 kodą? Per 6 bitų? Kas yra skaitmeninis išėjimas? 6 bitų = 0 -> 63 ir tai jis.

į: ocarnu 33,4 kodas yra glitch, kai 47 rezultatų -> 49, "32 +1" pasikeičia ir "8 4 2" pakeisti į 0, pirma, prieš "16" tampa tiesa, taigi yra laikotarpį, kad ne "8 4 2" ir "16". aš noriu naudoti pilkos spalvos kodas, nes panašaus, kad glitch sumažėjimas. thermometre kodas buvo pagamintas ir lyginamieji ir turėtų būti turnde iki 6 bitų kodu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back