KAIP VARTOTI 89C51'S kodą 89V51RD2 ......

J

Jaywardhan

Guest
HI FRNDS, TURIU SU KODEKSO 89C51 PROJECT. Prašome padėti man Kaip galiu naudoti IT P89V51RD2 ...... Prašome padėti man THANKSIN ANKSTO

Ar galiu naudoti kodą, kuris yra su 89V51RD2 .........?

taip jūs ca .. Bet atvirkščiai, gali būti neįmanoma visą laiką .. Jei naudojate specialias funkcijas 89V51RD2 kaip SPI PBS tai nėra įmanoma naudoti kodą 89C51, tačiau jūs galite tiesiogiai uosto kodas od 89C51 į 89V51RD2, nereikia keisti net antraštės faile, galite naudoti tą patį hex failas kaip ji yra.

Tas pats kodas turėtų veikti, reikia žinoti, kad V51 yra 3V prietaiso 89C51 yra 5V prietaisas Bob

P89V51RD2 taip pat 5V įtaisas, jis yra ne 3V įtaisas

[Quote = bobsanjose] Tas kodas turėtų veikti, reikia žinoti, kad V51 yra 3V prietaiso 89C51 yra 5V įtaisas Bob [/citata] J. P89V51RD2 yra 5V prietaiso. VDD (min): 4.5v VDD (maks.): (. Frm lape) 5.5V

[Quote = Jaywardhan] pirmas ačiū visiems, kodas turiu įdėti ją į 89V51RD2, tačiau jos neveikia ..... gali būti jų yra kokių nors su Techninė įranga problema. kada i galios, ji sudaro tik LCD backlite yra žėrintis. plz eikite per nuorodą žemiau už ,,,,,, išsamiai http://kitsnspares.com/admin/pdffiles/DC% 20Motor% 20Controller.pdf [/quote] Tai nereiškia, kad jūsų kodas ir jungtys yra correct.Bcoz atgal šviesos yra tik LED.

Ar galite atsiųsti man privačią žinutę, siųskite UR kodas Turiu P89V51RD2 su mane ir bus patikrinti, ar kodas ir LL atlikti jokių pakeitimų, jei reikia ..: idėja:

jei turite prijungti CKT diagrama kaip PDF nuorodą turite given.Then tiesiog pridėti išorės pullup rezistorių į LCD duomenų perdavimo linijų becoz jis yra prijungtas prie P0, kuri atvira nutekėjimo o / p ir reikalauja užsienio pullup kai naudojamas kaip o / p uosto

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back