Kaip turėti aukšto dažnio poveikis per R, L ir C

• Thread starter ksooryakrishna1
  • Start date
K

ksooryakrishna1

Guest
Noriu pereiti labai aukšto dažnio signalas (virš 20GHz) throufh RLC grandine.Jei aš noriu turėti aukšto dažnio poveikio (pvz., poveikio odai poveikio kirsti sukabinimo ir tt) į ngspice, vietoj R, L ir C kokių pakeitimų turiu skambinti ir rašyti aprašymą?

Aš abejoju, kad tai įmanoma, kad 20 GHz dažnio signalas eiti lovio Susitelkusius RLC grandine.Be odos poveikis ir kirsti sukabinimo bus stiprus poveikis parazitinės kaip SRFs.SPICE taip pat nėra geriausia priemonė analizuoja aukšto dažnio mikrobangų grandinių.

Kokia yra geriausia priemonė šiam tikslui pasiekti.

Manau, kad geriausia bus RF simuliatorius.Gera skelbimai, Genesys ir LINC2.Pastaroji yra mažiausiai brangus (apie 400 $), bet tai tik tiesinis modeliavimas.Remiantis jūsų aprašymu jums reikia linijinis modeliavimas, todėl LINC2 tikriausiai yra geriausias sprendimas.

Bet koks nemokamas programinės įrangos galima rasti?Tai RF simuliatorius yra nemokamas įrankis?Ar tai įrankis ar ateina atskiras dalis su kita programine įranga.Thanks a lot.

Sorry, I don't know nemokamai treniruokliai.Aš užsiėmęs, ir mano laikas yra vertingas.Yra vienas senas posakis: aš nesu pakankamai turtingas, kad pirkti lustą stuff.Nusipirkau savo kopiją LINC2 už maždaug $ 400 ir esu patenkintas šia programa, ji yra tiksli ir paprasta naudoti.Daug metų aš bandyti nemokamai RFsim99 ir nuo to nelieskite nemokamai simuliatoriai daugiau.Tai tik laiko švaistymo.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back