Kaip triukšmo nors komponento matuojamas?

A

aryajur

Guest
Tarkime, aš Opamp IC mano darbastalis, kokias priemones man reikia matuoti triukšmo spektro IC.Aš noriu suprasti, kaip daro IC gamybos įmonės apibūdina triukšmo darbą IC?
Aš supainioti šį nes sklypas galios spektrinis tankis reikia imtis vidutinis kvadratinis vertė triukšmo įtampos perėmė ilgai perfiltruotas per 1Hz bandwidth.Kaip tai seniai nustatyti?
Paskutinį kartą redagavo aryajur 14 Gegužės 2006 20:21; edited 1 kartą iš viso

Hi, paprastas būdas pastebime triukšmo laikantis ji bet Ekranas, nes už kiekvieną prietaisą nuo R ir C Dideli lustai yra ideali kreive, kad ji turi satisy, todėl jums nereikės laikytis, kad kreivė puikiai ir pastebėti lygis pakeitimus, tai tikrai gali atitikti triukšmo.ir įvertinti jos triukšmas gali būti padaryta

Aš daugiau suinteresuotų žinoti, kaip triukšmo spektras matuojamas ir įdėti į duomenų?

Šiame dokumente pateikiama bandymo procedūra matavimo triukšmo dėl Opamp.

fig.3 5 psl

III.MATAVIMO SISTEMA IR MATAVIMO METODAS

http://www.eleceng.adelaide.edu.au/Personal/dabbott/publications/CAS_xu2000.pdf

Jis woudnt būti paprasta procedūra, triukšmas yra nedidelis dydis (pico / nano),
o ne periodiškai.

Triukšmas matuojamas naudojant servosekos analizatorius įranga.
Įranga automatiškai konvertuoti triukšmo Vrms / (Hz) 1 / 2.
Tikimės, kad šis padės u.

Yra specialūs įrenginiai vadinami Triukšmas Analyzers.Esu įsitikinęs, kad jūs galite ieškoti informacijos pagal Lecroy arba Agilent / HP svetaines apie tai.

Jūsų duomenų,
galima būtų įtraukti RMS triukšmo lygį, kuris gali būti gautas iš Triukšmas aukšte, spektro analizatorius.

Svarbu zondai naudoti ir aplinkos sąlygomis, pavyzdžiui, vibracijos ir kitų distrubances tiesiogiai įtakos triukšmo matavimai atlikti.Spektro analizatorius būtų imties triukšmo langą, kad galėtų skaityti, kaip periodiškai triukšmo.Anyways, matavimai bus gana patikimi, jei bandymų stende yra buvę.

Manau, naudojant vidurkio funkciją spektro analizatorius, turėtų būti ok ...

jbi00b rašė:

jbi00b rašė:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back