Kaip tai padaryti kampe analizė per parametro analizės?

J

Julian18

Guest
Sveiki, yra: aš pabandyti paleisti kampelis analizė per parametro analizės kaip tai loadPcf ("xxxxx.pcf") parameterAnalysis ("id" vertės "(90u 100 × 110u)?) CornerRun () cornerMeas (), bet rezultatų neturi parametro rezultatas . tik kampe modeliavimo rezultatas. Kaip tai padaryti kampe analizė per parametro analizės? Ačiū

Tai sujaukti neveiks. Jei u domisi kampe kaip išėjimų U gali pridėti "id" kintamasis "xxx.pcf" ir "xxx.dcf" ir tai gryna kampe imitavimas. Kitas būdas yra padaryti viską, (kampe ir parametrų modeliavimas) per kilpos pareiškimus, paprastas "run ()" per vieną ciklą. Tačiau šis būdas requeres programavimo.

Sveiki DenisMark Can U rodo man ĮGŪDŽIAI scenarijų? Manau, kad padarėme kažką kvailas, kaip parodyta žemiau foreach (prietaisas "(" TT "ss", "FF") foreach (elementas "(" Tipas "," min "," Max ") modelFile ((" / xx / xx / 1.scs "sprintf (nulinis"% s "prietaisas))" ("/ xx/xx/2.scs" sprintf (nulinis "% s" elementas))) paramAnalysis ("ID"? vertės "(90u 100 × 110u) paramAnalysis ("VD"? vertės "(1.62u 1.8u))) paramRun ())), kuri neveikia, atrodo, kad foreach negali būti įdėtos ir sprintf negali duoti failo pavyzdį teisę skyriuje apibrėžimą. todėl jūs galite įkelti keletą išbandyti scenarijų padaryti viską, kad darbas? Jis yra toks nuobodų darbą rankiniu būdu užrašyti keli šimtai kampuose pareiškimą PCF failą. Ačiū

U yra klaida, teisingas toks: modelFile (sąrašas ("/ xx/xx/1.scs" sprintf (nulinis "% s" įrenginys) sąrašą ("/ xx/xx/2.scs" sprintf (nulinis "% s" elementas))) Parametras analizė ir gali pakeisti naudojant "už" atskaitomybę tos pačios maner. "Tai toks nuobodų darbą rankiniu būdu užrašyti keli šimtai kampuose pareiškimą PCF failų" Sutinku visiškai. Yra idėja parašyti įvyniojimas OCEAN kodas ir naudoti jį visiems. Po kelių ADE sukurtas OCEAN skripto modifikacija galima naudoti šią plėvelę scenarijų. atlikau tokių scenarijų, kaip minėta apie prieš dvejus metus. Tuo metu aš sužinojau ĮGŪDŽIAI programavimo. Bet aš nuolat vyksta perdaryti šį įvyniojimas scenarijų, nes ji netobula. pagrindinė idėja taiko išorinius failus su pasirinktinį formatą procesų ir kampe aprašymas. Taigi, ir gali turėti kampe kintamųjų skaičius how u kaip nekeičiant įvyniojimas scenarijų.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back