kaip suskaičiuoti žodžius (anglų ir kinų kalbomis kartu) į Excel programą?

S

sunnyfunghy

Guest
Pavyzdys:? 你 当时 见到 慨 景象 系 点 样 , šešėlis Shadow-> 1 žodį, bet mano sprendimas: = ilg (pakaitalas (A1 ,",",""))- 1 Tačiau ji taip pat skaičius "šešėlinių" kaip šešis žodžiai, o ne 1 žodis, Kaip išspręsti? Prašome padėti man prašom: cry:

Aš nežinau, jis tai galėtų būti daroma tiesiogiai per ląstelių, bet su VBA tai tikrai įmanoma. Procesų) pertrauka į eilutę masyvo elementas, kuriame yra jūsų visų žodžių sąrašas. patinka: wordSplitedarray (0) = "你 当时 见到 慨 景象 系 点 样 " wordSplitedarray (1) = "šešėlinių" B) [Excel darbas iš] paleisti kodas funkciją, norėdami pamatyti, jei pirmasis pradedant pobūdžio grįžta kaip unicode , grįš 63 Unicode bandymai su langelis: langelis = kodas ("你 当时 见到 慨 景象 系 点 样 ") = 63! [VBA parengti] Vykdyk taip į kiekvienos kilpos patikrinkite pirmasis simbolis, yra daug anglų ar ne C) tai reiškia, kad neturėtų būti skaičiuojamas kaip anglų kalbos žodis, poilsio aišku Sekite šio, gali duoti jums idėjų. [Url = http://www.eggheadcafe.com/software/aspnet/34138789/parse-cell-contents-to-new-columns.aspx] parse langelio turinį į naujus stulpelius į Excel darbalapį [/url]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back